Hírek

Elégedettek a hetedik hellyel a vízilabdások

Vízilabda

2011. május 21.

A PVSK-Füszért OB I-es vízilabda-csapatának tagjai elégedettek lehetnek az elmúlt bajnokságban elért eredményükkel, hiszen a szezon elején kitűzött célt, a nyolc közé kerülést teljesítette az együttes.

Elégedettek a hetedik hellyel a vízilabdások

Petik Attila, a pécsiek edzője lapunknak elmondta, hogy a befejezést nézve abszolút elégedett a játékosai teljesítményével.

- Voltak olyan meccsek, amelyeket bravúrral nyertünk idegenben is, de volt olyan időszak is, amikor a könnyebb hazai találkozókat is elbuktuk. Szerencsére felül tudtunk kerekedni a hullámvölgyeken, így most már csak örülnünk kell a hetedik helyezésnek – foglalta össze az elmúlt idény nehézségeit a vezetőedző.

Akitől megtudtuk, hogy valószínűleg lesznek változások a játékoskeretben, de a vezetőség mindenkinek ajánlott már új szerződést, csak az a kérdés, hogy elfogadják-e.

- Egy-két héten belül kiderül, hogy ki megy és ki marad a csapatnál. Úgy gondolom, három vagy négy ember biztos távozik, de az angol Scholefield marad Pécsett, a japán játékosunknak pedig már több csapat is szerződtetné, meglátjuk, kit választ – vázolta fel a lehetőségeket Petik Attila.

Vári Attila, az együttes kétszeres olimpiai bajnoka szintén örül, hogy csapata elcsípte a hetedik helyet.

- A tavalyi teljesítményhez képest sokkal stabilabban vízilabdáztunk idén, és a közönség számára is élvezhetőbbek voltak a mérkőzéseink. Szerencsére az idény végi sérüléshullám ellenére is meg tudtuk tartani a hetedik helyet – értékelte Vári Attila az évadot.

A vízilabdások májusban még levezető edzéseket tartanak, a felkészülést pedig július végén kezdik meg.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő