Hírek

Nagy csatákat hozott a teremfoci utolsó fordulója

Labdarúgás

2012. április 4.

Március 31-én véget ért a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által szervezett első teremlabdarúgó-bajnokság, az Intersport-kupa. Az utolsó forduló izgalmas összecsapásokat hozott, végül a Linox Róth-Ker együttese lett a terem legjobbja.

Nagy csatákat hozott a teremfoci utolsó fordulója

Szoros csatában győzött az utolsó fordulóban a Linox Róth-Ker, ezzel játékosai elnyerték a bajnoki címet és minden labdarúgó hazavihetett egy garnitúra mezt is. Szintén az utolsó mérkőzésen aratott győzelmével második helyezést ért el a Forza Yellows, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Hungaro Chemicals álhatott fel. A második helyezett három, a harmadik kettő, de még a negyedik gárda is egy labdával gazdagodott.

A rájátszás, illetve a bajnokság kiegyenlítettségét mutatja, hogy a rájátszásban az első és ötödik helyezett csapatok között mindössze három pont különbség volt. A szokásoknak megfelelően a szervezők díjazták az egyéni legjobbakat is, a legtöbb gólt, huszonhármat Teszárik Zoltán, a Forza Yellows játékosa lőtte, emellett egy Intersport ajándékutalvánnyal is gazdagodott. A legjobb kapus címet Kácsor István (Kácsor Síremlék) szerezte meg, a címmel együtt pedig egy teljes kapusfelszerelést kapott ajándékba. A legjobb mezőnyjátékosnak Dávid Ervint, a negyedik helyezett Duplex Rota játékosát választották, aki szintén egy Intersport ajándékutalvány értékét vásárolhatja le.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett