Hírek

Kertvárosi strandfoci dedikált Eb-labdákért

Labdarúgás

2012. május 30.

Amolyan pécsi focifellegvárrá alakulhat az idei Európa-bajnokság idejére Kertvárosban a Nevelési Központ sportpályáinak környéke.

Kertvárosi strandfoci dedikált Eb-labdákért

Itt ugyanis a június 8-tól július 1-ig tartó kontinensviadal ideje alatt felállított óriáskivetítőn bárki barátai társaságban, akár egy sör mellett szurkolhat kedvenc csapatának. A sportosabb kedvűek pedig az ugyanott szervezendő strandfoci-bajnokság értékes nyereményeiért akár pályára is léphetnek.

A kontinensviadal ideje alatt a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. az Eb mintájára négy plusz egy fős strandfoci-bajnokságot szervez a Nevelési Központ udvarán e célra kialakított homokos pályán, amelyre még várják a maximum tizenöt fős csapatok jelentkezését. Emellett az Eb apropóján a tizenhat csapat jelentkezési sorrendben kiválaszthatja (érdemes sietni, hiszen a sztárcsapatokra nagyobb a „kereslet”…), hogy melyik Eb-résztvevő ország nevét viseli, a csoportmérkőzéseket pedig a kontinensviadallal megegyező párosításban játsszák le.

A csapatok a 10 000 forint nevezési díj befizetését követően értékes ajándékokért csaphatnak össze, a győztes gárda teljes garnitúra szerelést nyer, emellett az Európa-bajnokság hivatalos labdájából hármat is kisorsolnak, amelyeket a magyar Eb-játékvezetői ötös dedikál. Az összecsapások után pedig a grund melletti sörsátorban szurkolhatunk az esti Eb-mérkőzések résztvevőinek.

Bővebb infó: Ábrahám Attila (varkoistadion@psnzrt.hu vagy 20/234-6440), a nevezési határidő: június 5.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett