Hírek

Nagy a mozgás a PMFC-nél

Labdarúgás

2012. július 19.

Augusztusban az olimpikonok mellett a PMFC-Matias játékosainak is szurkolhatnak a sportág szerelmesei, hiszen július 27-én nemcsak a londoni olimpiai játékok küzdelmei kezdődnek el, hanem az NB I-es labdarúgó-bajnokság játékosai is pályára lépnek.

Nagy a mozgás a PMFC-nél

Nagy nyüzsgés volt az elmúlt hetekben a PMFC háza táján. Játékosok jöttek, mentek, edzőtáboroztak. A búcsúzók között volt Regedi Csaba, aki Gyirmóton folytatja pályafutását. Az ex-pécsi tizenhetes itteni három éve alatt meghatározó szerepet töltött be az NB I-be feljutó együttesben. Emellett Nenad Todorovicsra és Marko Scsepanovicsra sem tartott igényt a vezetőség, de Kvekveskirivel, Gyánó Szabolccsal és Pintér Attilával sem hosszabbítottak szerződést.

A távozók mellett azonban jó pár játékos érkezett is Pécsre, Elbert Gábor, a PMFC cégvezetője sajtótájékoztatón mutatta be Szatmári Lórándot, Miroszlav Grumicsot és Jiri Krejcit. Szatmári régi ismerős a Stadion utcában, nem túl sikeres olasz túrája előtt is a PMFC-ben futballozott, Grumics Kaposvárról érkezett, a harmadik újonc, a 191 centis cseh védő pedig eddig hazájában játszott. A korábbi válogatott Bodnár László is Pécsett rúgja majd a labdát jövőre, számára fontos volt, hogy barátja, Bajzát Péter is a csapat tagja.

Úgy tudjuk, hogy Tököli Attilával is tárgyalt a PMFC, ám a 36 éves csatár nem jelent meg az edzéseken (Tököli szerint nem tartott abban a fázisban az egyezkedés, hogy tréningre kellett volna jelentkeznie), így a pécsi klub tárgytalannak tekinti Tököli szerződtetését.

Július 28-án, szombaton Pakson kezdi meg szereplését a PMFC a 2012/2013-as szezonban, augusztus 4-én a Ferencváros érkezik elsőként Supka Attila együtteséhez.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett