Hírek

Újabb strandfoci, olimpiai hangulatban

Labdarúgás

2012. július 26.

Csütörtökön Csizi Péter alpolgármester és Vári Attila vezérigazgató (PSN Zrt.) megnyitotta a 2. Nevkó-PSN-kupa strandfoci- és -röplabda-kupát. Az ANK-nál a játék mellett óriáskivetítőn nézhetjük az olimpiát is.

Újabb strandfoci, olimpiai hangulatban

Ettől kezdve a londoni ötkarikás játékok focitornájával párhuzamos an az ANK-sportegység homokján is újrakezdődött a nagyüzem - a közbeiktatott gyerekfoci-, illetve röplabdakupára pedig még mindig van pár kiadó hely.

A labdarúgó Eb- sikerére tekintettel az olimpia alatt is hasonló rendszerű játékot szervez a PSN Zrt. Erre máris benevezett a korábbi csapatok egy része, de további, akár csak e kupára összeálló együttesek jelentkezését is várják. A lebonyolítás az Eb-éhez hasonló lesz, vagyis ezúttal az olimpiára kijutott csapatok „nevében” lehet nevezni.  

A „profik” mellett ezúttal a legkisebbeket is igyekeznek bevonni a játékba, ezért részben kapcsolódnak az MLSZ grundfoci-programjához, ez egy két játéknapot jelent a homokban. Másrészt augusztus 4-ére még egy külön gyerektornát is szerveznek – erre még van pár kiadó hely.

A foci mellett pedig a strandröplabda kedvelőit is várják, az ugyancsak ANK-sportegységben kialakítandó homokos pályán nyolcfős csapatokkal (egyszerre négyen lehetnek pályán, mix-rendszerben, azaz mindig két hölgynek is) fut majd az augusztus 6-ára, egész naposra tervezett kupa. Erre a nevezési díj 2000 Ft/csapat, és a helyezettek ugyancsak sportszereket kapnak.

A játék mellett az érdeklődők óriáskivetítőn követhetik figyelemmel az olimpia eseményeit, emellett augusztus 2-án 16-19 óra között (az olimpia román – magyar meccséhez igazodva) egy különleges vízilabda-történeti kiállítás is várja az ANK-hoz kilátogatókat: egy Londonból érkezett klasszikus „double-decker” buszon mutatják be a pólósok relikviáit.

Bővebb infó: www.psnzrt.hu;

labdarúgás: Ábrahám Attila (varkoistadion@psnzrt.hu, tel.: 20/234-6440);

röplabda: Pap Csaba (szabadidosport@psnzrt.hu, 20/235-2710).

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett