Hírek

Szeptember 9-én zár a Hullám-strand

Úszás

2012. szeptember 6.

Szeptember 9-én, vasárnap este hétkor zárja kapuit a Hullámfürdő strandja. Az idei nyár hosszan tartó kánikulája nyomán a tavalyinál napi átlagban több vendég keresett itt felüdülést.

Szeptember 9-én zár a Hullám-strand

Ahogy az elmúlt esztendőkben, ezúttal is az első teljes tanítási hét végén, ezúttal szeptember 9-én zárja kapuit a Pécsi Sport Nonprofit Zrt., által üzemeltetett Hullámfürdő szabadtéri strandja. Bár a tavalyi, néha 1100 látogatót is meghaladó, kiugró hétvégi csúcsok az idén (vélhetően az orfűi aquapark megnyitása miatt is) ezúttal ezer körülire csökkentek, a hosszú kánikula jóvoltából a napi átlagok magasabb létszámot hoztak: hétköznaponként 5-600-an, hétvégente nyolc-kilencszázan váltottak belépőt a Hullámfürdőbe.

A Hullámban ebben az évben több kisebb felújítás-átalakítás is történt, a leglátványosabb a megújult, kitágult terű aula, az öltöző részben még folyó átalakítása, illetve ingyenes, nyílt wifi kiépítése volt. A napokban is zajlik a már koros időmérő-berendezés cseréje, az új órák elsősorban az OB I-es pólósok, illetve az úszók számára jelentenek majd minőségi különbséget a korábbi eredményjelzőhöz képest.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett