Hírek

Kuparajt új kijelzővel a Hullámfürdőben - VIDEÓ

Vízilabda

2012. szeptember 19.

Szombaton a vendégek voltak a jobbak: a Debrecen és a Vasas is legyőzte a pécsi pólósokat.

Kuparajt új kijelzővel a Hullámfürdőben - VIDEÓ

Vasárnapi eredmény:

Újpest Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület 7 - 10 PVSK-Füszért

Szombati eredmények:

PVSK-Füszért 3 - 13 Debrecen
PVSK-Füszért 7 - 16 TEVA-Vasas


KORÁBBAN ÍRTUK:

A tavalyi keret kissé kicserélődött, hatan távoztak a pécsiektől: Hangay Róbert, Hoppál Gergely, Soós Gábor, Takács János, a szerb kapuvédő, Mirko Kozarski és az angol Joseph O’Regan nem Pécsett folytatják pályafutásukat. Ugyanakkor  a volt válogatott Monostori Attila és Barát Ferenc kapus Nagyváradról igazolt Baranyába, Kistamás Zsolt Debrecenből jött, míg Ágner Zoltán Ceglédről visszatért régi csapatához.

Szeptember 22-én, szombaton két hazai mérkőzést játszik a PVSK-Füszért: 12.30-kor a Debrecent fogadja a Pécs, 18.30-tól pedig a TEVA-Vasas gárdájával küzdenek meg Petik Attila tanítványai a Hullámfürdőben. Vasárnap aztán az Újpest látogat az Abay Nemes Oszkár Sportuszodába, az összecsapás 11.00-kor kezdődik. A legjobb nyolc közé a csoportok első két helyezettje jut.

A pólósok mérkőzésein az új igazolások mellett új eredményjelző is debütál, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. a sporttámogatási pályázaton elért pénzből ugyanis egy korszerű, távolról is jól látható kijelzőt vásárolt, így a nézők is jobban követhetik figyelemmel az eredmény alakulását.

Kapcsolódó videó
2012. szeptember 22. Új eredményjelző a pécsi uszodában
MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő