Hírek

Ifjú krossztehetség a KTM kötelékében

Kerékpár

2013. március 14.

Új tálatokat nyithat Wawra Nándor pályafutásában, hogy első pécsi hegyikerékpárosként bekerült a kétkerekes sportágakban igen jól csengő KTM támogatási programjába.

Ifjú krossztehetség a KTM kötelékében

A PSN Zrt. Hegyikerékpár Szakosztályának 27 esztendős, civilben gépészmérnök-hallgató sportolója az olimpiai cross (XCO) szakágban ért el eddig is jeles eredményeket. Érdekeség, hogy bár hobbiként mindig is jelen volt az életében a kerékpár, első XCO-versenyén alig több mint egy esztendeje állt rajthoz KTM Ultra Fun típusú kerékpárján. Tehetségét igazolja, hogy rögtön az első tízbe került, az azóta maga mögött hagyott lejtők, kitartó edzésmunkája és jó technikája pedig a KTM támogatására érdemesítették. A programban való részvétel a technika és a versenyeztetés terén is új távlatokat nyithat előtte, hozzásegítve eltökélt véljához, a magyar bajnoki cím megszerzéséhez.

A PSN Zrt. Hegyikerékpár Szakosztályával kapcsolatos további friss hír, hogy húsznál több versenyzője csatlakozott a múlt szombaton a helyi természetbarátok által kezdeményezett és a Biokom által is támogatott erdei szemétszedési programhoz. Ennek keretében a Misina és a Tettye közötti területet igyekztek alaposan megtisztítani, ezzel is igazolva, hogy a szervezett, szakosztályi keretek között kerékpározók nemhogy ellenségei, sokkal inkább barátai a természetnek.

További infók, fotók az akcióról, illetve a szakosztályról: www.facebook.com/hegyikerekpar

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. október 15.

Remekeltek úszóink a Hullám Kupán

Labdarúgás 2018. október 11.

Távozik posztjáról a PMFC vezetőedzője

Aerobik 2018. október 9.

Közel húsz érmet szereztek aerobikosaink

Kézilabda 2018. október 8.

Elrajtoltak a kéziseink