Hírek

Ifjú krossztehetség a KTM kötelékében

Kerékpár

2013. március 14.

Új tálatokat nyithat Wawra Nándor pályafutásában, hogy első pécsi hegyikerékpárosként bekerült a kétkerekes sportágakban igen jól csengő KTM támogatási programjába.

Ifjú krossztehetség a KTM kötelékében

A PSN Zrt. Hegyikerékpár Szakosztályának 27 esztendős, civilben gépészmérnök-hallgató sportolója az olimpiai cross (XCO) szakágban ért el eddig is jeles eredményeket. Érdekeség, hogy bár hobbiként mindig is jelen volt az életében a kerékpár, első XCO-versenyén alig több mint egy esztendeje állt rajthoz KTM Ultra Fun típusú kerékpárján. Tehetségét igazolja, hogy rögtön az első tízbe került, az azóta maga mögött hagyott lejtők, kitartó edzésmunkája és jó technikája pedig a KTM támogatására érdemesítették. A programban való részvétel a technika és a versenyeztetés terén is új távlatokat nyithat előtte, hozzásegítve eltökélt véljához, a magyar bajnoki cím megszerzéséhez.

A PSN Zrt. Hegyikerékpár Szakosztályával kapcsolatos további friss hír, hogy húsznál több versenyzője csatlakozott a múlt szombaton a helyi természetbarátok által kezdeményezett és a Biokom által is támogatott erdei szemétszedési programhoz. Ennek keretében a Misina és a Tettye közötti területet igyekztek alaposan megtisztítani, ezzel is igazolva, hogy a szervezett, szakosztályi keretek között kerékpározók nemhogy ellenségei, sokkal inkább barátai a természetnek.

További infók, fotók az akcióról, illetve a szakosztályról: www.facebook.com/hegyikerekpar

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. augusztus 21.

Kárpáti Enikő újra a dobogó tetején

Vízilabda 2018. augusztus 21.

Bronzérmes az ifjúsági pólóválogatott

Úszás 2018. augusztus 15.

Iván Bence ezüstérmet szerzett az Eb-n

Atlétika 2018. augusztus 14.

Az újonc atléták is kitettek magukért Orfűn