Hírek

Kenderesire a kapitány is felfigyelt

Úszás

2013. április 4.

Március utolsó hétvégéjén a budapesti Császár-Komjádi Sportuszodában rendezték a Budapest Open kvalifikációs bajnokságot, amelyen a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. három úszója vett részt.

Kenderesire a kapitány is felfigyelt

Lengyel Anna az első napon 800 méteres gyorsúszásban a 9. helyen ért célba, Financsek Gábor pedig 50 mellen a világbajnoki szintidőtől (28.00) alig lemaradva, 28.36-as idővel szerezte meg az aranyérmet. Szintén dobogón végzett Kenderesi Tamás, aki 100 pillangón a 3. lett az olimpiai résztvevő Pulai Bence és Biczó Bence mögött.  Szombaton Financsek Gábort csak Gyurta Dániel tudta megelőzni 100 mellen, Kenderesi Tamás pedig 4. lett 200 pillangón.

- Kenderesi Tamás 16 éves, de már tagja az ifjúsági válogatottnak. Tehetségére a szövetségi kapitány, Kiss László is felfigyelt, véleménye szerint Tamásnak nagy esélye van a júniusi, poznani ifjúsági Európa-bajnokságon való részvételre is. Külön öröm volt számunkra, hogy Budapesten két egyéni csúcsot is úszott, hatalmasat fejlődött az elmúlt időszakban – mondta Szamek Katalin, aki Tari Imrével együtt készíti fel a pécsi tehetséget a megmérettetésekre.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett