Hírek

Ezüstös pólósok

Vízilabda

2013. június 20.

Fantasztikus eredményt értek el a PSN Zrt. Sportiskola serdülő vízilabdázói: az országos bajnokság utolsó fordulójában hazai pályán legyőzték a Honvédot, ezzel a BVSC-t megelőzve ezüstérmet szereztek.

Ezüstös pólósok

- Úgy vágtunk neki a szezonnak, hogy szeretnénk megszorítani pár csapatot, a szakma pedig a 6-8. hely környékére várta az együttest, ebből is látszik, hogy milyen nagy szó az ezüstérem megszerzése. A bajnokság elején ugyan megnyertünk 1-2 meccset, de ahogy mondani szokták, evés közben jön meg az étvágy. Az utolsó meccsek előtt felcsillant a dobogó lehetősége is, de végig azt hangsúlyoztam a játékosoknak, hogy nem szabad a tabellát nézni, mindig az aktuális feladatra, mérkőzésre kell koncentrálni - kezdte az edző, Lukács Gergely, aki a csapategységben látja a siker kulcsát.

- Sok meccset nyertünk meg egy góllal, és néhány összecsapást vesztett állásból fordítottunk meg, ez jól mutatja a mentális felkészültségünket. A hullámvölgyeket csak egységes felfogással, gondolkodással és játékkal lehet átvészelni. Ezek a gyerekek soha sem kiabáltak egymással, mindig azon voltak, hogy segítsék csapattársaikat a nehezebb periódusokban is, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a nyolc válogatottal felálló Újpest mögött a másodikak lettünk - vázolta a jó szereplés okait a tréner.

Jövőre korosztályváltás miatt kettéválik a gárda, de a PSN Zrt. Sportiskola vízilabdázói alanyi jogon mindhárom korosztályban (a serdülő mellett gyermek és ifjúsági) megszerezték a felsőházi indulás jogát. 

 

Kapcsolódó galéria
2013. június 20. Ezüstös pólósok
MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő