Hírek

Olimpikonok is úsznak a Hullám-kupán

Úszás

2013. október 14.

Október 19-én, szombaton immár tizenhetedszer, és ezúttal a sportág vidéki versenyein jelentősnek számító díjak reményében (sportszervásárlási utalványokért) állnak rajtkőre a régió, illetve környező országok úszói a Hullám-kupán.

Olimpikonok is úsznak a Hullám-kupán

A 14 klub 300 úszója között ott lesz a pécsi paralimpikon, Meilinger Csaba is. Amint arról az esemény egyik szervezője, a PSN Zrt. Sportiskola úszószakosztályának vezetőedzője beszámolt, a Hullám-kupán 23 számban (ebből két váltó) mérhetik össze tudásukat a régió legjobb korosztályos, illetve felnőttversenyzői. Utóbbiak sorában (Bodor Richárd, majd Biczó Bence nyomdokaiba lépve) a házigazda PSN Zrt. londoni olimpikonja, Financsek Gábor is. Sőt, ezúttal egészséges társaival száll csatába a londoni paralimpián döntős Meilinger Csaba is. Mellettük az 50 méteres gyorsúszás pécsi felnőtt magyar bajnoka, Sánta Adrienn is rajtkőre lép. A PSN Zrt. Sportiskola fiataljai közül a szakvezető a serdülőknél elsősorban Kenderesi Tamás, a gyermekek mezőnyében Szatnik Gergő és a delfinek között induló Kovács Bálint jó szereplésében reménykedik.

A Hullám-kupa a szombaton 12.45-kor kezdődő ünnepélyes megnyitó után várhatóan 18 óráig tart majd, a belépés a nézőknek ingyenes az Abay Nemes Oszkár Sportuszodába - amely ezen a délutánon az úszni járó közönség előtt zárva tart.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő