Hírek

Vári Attila Zentára látogatott

Vízilabda

2014. március 27.

Az idén 70. születésnapját ünneplő Magyar Szó napilap és a délvidéki Aranycsapat Alapítvány meghívására a PSN Zrt. kétszeres olimpiai bajnok vezérigazgatója, Vári Attila március 21-22-én ellátogatott Zentára, Szabadkára és Csókára.

Vári Attila Zentára látogatott

Vári Attila öccsével, a szintén pólós Lászlóval, és a korábbi válogatott Petőváry Zsolttal látogatott Szerbiába. A Pécsett rendezett 9. Összmagyar nemzeti diákbajnokságon kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően nagy szeretettel várták a Pécsről érkező vendégeket a Délvidéken. Zentán Ceglédi Rudolf polgármester és az önkormányzat sportért felelős képviselője, Kosiczky András mutatta be a város kiemelkedő sporteredményeit, majd Csókán Balázs Ferenc polgármester látta vendégül a pólósokat. Vári Attiláék a zentai Vízilabdaklub vezetőedzőjével, Tóth Lászlóval és a női csapat kapitányával, Kincsek Krisztinával is megismerkedtek, majd az épülő sportcsarnokot is megtekintették.

 

A kétszeres olimpiai bajnok a zentai városháza dísztermében tartott élménybeszámolójában beszélt a kezdetekről és a válogatottban töltött évekről is. Vári Attila kihangsúlyozta, hogy a sportolás mellett nem szabad elhanyagolni a tanulást sem. A dedikálást követően Táborosi László, helyi sporttörténész Zenta sporttörténetéről szóló könyveket ajándékozott a Pécsről érkezett csapatnak.

- Szeretném megköszönni a nagyon kedves fogadtatást, hihetetlen vendégszeretettel vártak minket a délvidéki városokban. Külön öröm volt számomra, hogy megismerkedhettem a nagy sportmúlttal rendelkező városok kultúrájával, helyi nevezetességeivel - mondta Vári Attila a kirándulást követően.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő