Hirdetés - PMFC

Nyilvános családi sportdélután a Mikulással

Nyilvános családi sportdélután a Mikulással

2014. december 5.

A gyerekeket és szüleiket egyaránt finoman megmozgató sportos programot szervez a PSN Zrt. december 6-ára. Bárki ingyen nevezhet a garantáltan jó hangulatú sportdélutánra.

A Hauni Mikulás családi sportdélutánon a tervezett játékos feladatokra már az ovis korosztálytól várják a gyerekeket, természetesen anyuval-apuval, esetlegesen a nagyszülőkkel együtt a Lauber Dezső Sportcsarnokba, 17.00 és 19.00 óra között (regisztráció a helyszínen már 16.00 órától).

A PSN Zrt. célja ugyanis, hogy ezen a szombat délutánon a család minél több tagja együtt mozduljon meg – és csináljon rögtön némi helyet a hasában a játékos sor- és váltóversenyeket teljesítők mindegyikének kijáró Mikulás-csomagok tartalmának.

A játékokba a két óra során folyamatosan be lehet kapcsolódni, a Partyboom Játszóház légvárait, játékait is felvonultató „akadályok” egymástól függetlenül, bármilyen sorrendben teljesíthetőek.

A Hauni és a PSN Zrt. jóvoltából a 19.00 órakor kezdődő sorsoláson jelen lévők között további sportos ajándékok, uszoda- és jégpályabelépők találnak majd gazdára.

Megosztom:     |  
Hirdetés - sportiskola