Hírek

A Csofém SE a terem bajnoka

Labdarúgás

2015. február 23.

A korábbiakhoz hasonlóan idén is a Lauber Dezső Sportcsarnok adott otthont a Pécs város terembajnoka címért folyó kispályás teremlabdarúgó-torna fináléjának, amelyet február 21-22-én rendeztek.

A Csofém SE a terem bajnoka

Az egész télen át tartó teremkupa-sorozat méltó lezárásaként izgalmas és élvezetes mérkőzéseket rendeztek a Fürge Nyuszi-kupáért kiírt torna döntőjében, amely végén a dobogó legfelső fokára az alapszakaszban is magabiztos teljesítményt nyújtó Csofém SE játékosai állhattak fel, akik az előző évi győztest, a Nojo együttesét előzték meg. A győzteseknek járó felszerelést azonban igazán szoros összecsapáson szerezte meg az aranyérmes, mindössze büntetőkkel tudott felülkerekedni a Nojón.

A bronzmérkőzésen a Linox Róth-Ker. kiegyensúlyozott játékkal verte meg a Kácsor Síremlék gárdáját. A torna gólkirálya Gál Gergő (Csofém SE) lett, aki ötször talált be az ellenfelek kapujába. A legjobb kapusnak a korábbi NB I-es hálóőrt, Herbert Rolandot (Linox Róth-Ker.) választották.

Az alsóházi kupában izgalmas csoportmérkőzéseket láthattak az érdeklődők, a negyeddöntőkben pedig gólgazdag találkozók színesítették a programot, a négy mérkőzésen huszonkét gól született. Az elődöntőkből végül a Diana Vendéglő és a Forza Yellows jutott a fináléba, ahol az 1-1-es döntetlent követően előbbi csapat nyert büntetőkkel. A harmadik helyet a Suba FC szerezte meg, amely a végül negyedik Kapu-Babe FC-t győzte le. A szombati nap legtöbb gólját a Diana Vendéglő játékosa, Kovács Lajos szerezte, a legjobb kapusnak járó címet pedig Hesz Ádám, a Forza Yellows hálóőre érdemelte ki.

 

Kapcsolódó galéria
2015. február 23. Pécs városi teremlabdarúgó-bajnokság a Fürge Nyuszi-kupáért, döntő
MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett