Hírek

Kenderesi Tamás újra a vízben

Úszás

2015. augusztus 27.

Már majdnem teljesen meggyógyult a világbajnokságot betegsége miatt kihagyó úszó, Kenderesi Tamás, aki a pihenőideje alatt sem unatkozott, éppen Horvátországban értük utol, ahol a családdal töltötte a jól megérdemelt nyaralását.

Kenderesi Tamás újra a vízben

Nehéz időszakon van túl a PSN Zrt. Sportiskola ifjúsági olimpiai bajnok úszója, Kenderesi Tamás, már szinte a világbajnokságra utazó repülőn ült, amikor megtudta, hogy mégsem vehet részt a megmérettetésen, mononukleózist állapítottak meg nála az orvosok. A balszerencsés versenyző nagy reményekkel készült Oroszországba, de sajnos csak a TV előtt ülve tudott szurkolni társainak. Azóta eltelt egy hónap, a PSN Zrt. kiválóságát pedig épp horvátországi nyaralása alatt értük utol.

- Voltam már az uszodában, kicsit úsztam is, de nem erőltettem meg magam. Lelkileg nem jött jól, hogy ki kellett hagynom a vb-t, sokszor gondoltam rá, hogy nagy eséllyel álltam volna rajthoz, de remélem, hogy ez majd erőt ad a továbbiakhoz. Próbálok csak az olimpiára készülni, minden más verseny pedig csak erőfelmérő lesz, meglátjuk, milyen állapotban vagyok. Azért az ötkarikás játékok elég nagy motivációt jelentenek. Szerencsére már majdnem teljesen meggyógyultam, szeptember 1-től elkezdhetek teljes erőbedobással edzeni – mondta Kenderesi Tamás, aki bizakodva várja a következő időszakot.

A tehetséges úszó az eltelt egy hónap alatt kipróbálta az íjászatot is, mint megtudtuk, testvére régóta űzi a sportágat, így Tamás is rendszeresen gyakorol otthon. A horvátországi nyaralás alatt pedig egyetlen úszáshoz hasonló tempót sem csinált, minden percét a családnak és a pihenésnek szentelte. 

 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett