Hírek

Halász Ádám sérüléssel bajlódva is a harmadik lett

Atlétika

2015. szeptember 14.

Szeptember 13-án, Budapesten rendezték a Wizz Air félmaratont, amelyen idén az országos bajnokság mezőnye is rajthoz állt. A PSN Zrt. Sportiskola színeiben Halász Ádám ugyan megsérült a táv felénél, de kategóriájában így is harmadik helyen ért célba.

Halász Ádám sérüléssel bajlódva is a harmadik lett

- Az egyik szemem sír, a másik nevet, ugyanis Ádám a 21 kilométeres táv felénél izomsérülést szenvedett. Ugyan nagy fájdalmakkal küszködött, le is lassult, de képes volt teljesíteni a versenyt, és végül kiharcolta a harmadik helyezést az U23-as korosztályban. Nagyon korrekt és elismerésre méltó magatartást mutatott Ádám azzal, hogy ilyen körülmények között is küzdött a szakosztályért és az egyesületért, de közben abban is bízom, hogy nem súlyosbította a sérülését – fogalmazott a PSN Zrt. Sportiskola atlétika szakosztályának vezetője, Fogarasi Sándor.

- Nagyon jó versenyen vagyok túl, a hangulat fantasztikus volt. Második helyen futottam a korcsoportomban, amikor a sérülés miatt lelassultam. Az egyik visszafordító kanyarban láttam az akkor harmadik helyezett Halmai Balázst, és már akkor tudtam, hogy vissza fogok csúszni. El voltam keseredve, de már beletörődtem, hogy sérülten nem lehet futni, készülök a következő megmérettetésekre – mondta a félmaratoni távot követően Halász Ádám.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Kerékpár 2018. szeptember 24.

Nagy csata volt a kerékpáros parkban

Atlétika 2018. szeptember 24.

Remekeltek az atléták Szekszárdon

Atlétika 2018. szeptember 24.

Kárpáti Enikő az ifik között is remekel

Vízilabda 2018. szeptember 17.

Felsőházban folytathatják a pólósok