Hirdetés - Bolko Print

Bali Dániel jó előjellel vág neki az Eb-nek

Bali Dániel jó előjellel vág neki az Eb-nek

Aerobik | 2015. október 15.

Október 9-11. között Budapesten rendezték az aerobik Magyar Kupa döntőjét, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola sportolói kiváló eredményeket értek el.

A Magyar Kupa fináléjával egyszerre rendezték a Hungarian Open elnevezésű versenyt is, amelyre sokan érkeztek külföldről, így a közönség a tehetséges magyarok mellett a nemzetközi mezőny teljesítményét is megfigyelhette. A pécsiek összesen hat arany-, négy ezüst- és két bronzéremmel távoztak a megmérettetésről.

- Három fordulót követően számonként a legjobb hat versenyző jutott a Magyar Kupa döntőjébe, ahol az Európa-bajnokságra készülő Bali Dániel ismét nem talált legyőzőre, emellett Mazács Fanni Hungarian Openen megszerzett bronzérme is szépen csillog. Az utánpótlás-versenyzők között többen először mutatkoztak be nemzetközi versenyen a döntőben, kollégáimmal együtt nagyon büszkék vagyunk mindenkire. November 2-9. között utazunk az Európa-bajnokságra, amire jó előjelnek mutatkozik Bali Dani döntőben nyújtott eredménye. Szenzációs gyakorlatot mutatott be, amellyel a verseny legmagasabb pontszámát szerezte – foglalta össze a PSN Zrt. aerobik szakosztályának vezetőedzője, Réfi Eszter a legfontosabb pécsi eredményeket. A portugáliai Európa-bajnokságon Mazács Fanni egyéni és aerodance kategóriában lép majd színpadra, Bali Dánielnek pedig egyéniben, párosban és a csoportban is szurkolhatunk.

 

A PSN Zrt. aerobik szakosztályának eredményei:

Magyar Kupa, döntő:

Sportaerobik UP 3 (9-11 évesek): Sal Kinga 4. hely

Sportaerobik UP 2 (12-14 évesek): Ákoshegyi Dóra 4. hely

Ákoshegyi Dóra, Bali Bianka, Szabó Babett: 3. hely

Ákoshegyi Dóra, Jordán Dorka, Mudik Fanni, Ostrosics Réka, Szabó Babett 3. hely

Sportaerobik felnőtt: Mazács Fanni 2. hely, Bali Dániel 1. hely

Hegyi Dóra (Flex HD) és Bali Dániel 1. hely

Válogatott aerodance csapat tagjaként Mazács Fanni 1. hely

 

Hungarian Open:

Sportaerobik felnőtt: Mazács Fanni 3. hely, Bali Dániel 1. hely, Hegyi Dóra (Flex HD) és Bali Dániel 1. hely

Válogatott aerodance csapat tagjaként, Mazács Fanni 1. hely

 

Megosztom:     |  
Hirdetés - Tent for rent