Hírek

Kenderesi két éremmel tért vissza

Úszás

2015. november 18.

Kenderesi Tamás, a PSN Zrt. Sportiskola ifjúsági olimpiai bajnok úszója betegségét követően szinte hibátlan teljesítménnyel tért vissza a medencébe: a rövidpályás országos bajnokságon két érmet szerzett.

Kenderesi két éremmel tért vissza

Kenderesi Tamás 52.50-es idővel elsőként ért célba 100 pillangón a százhalombattai ob-n, a táv dupláján, 200 méteren pedig Cseh László mögött a második helyet szerezte meg.

- Egész jól sikerült az ob, nagyon sok tapasztalatot szereztem a 200 pillangóval kapcsolatban, ezeket a technikai és taktikai dolgokat szeretném kijavítani az Európa-bajnokságra. A cél az volt, hogy kijussak a kontinensviadalra, amelyet december másodikától rendeznek Izraelben. Szerencsére ez sikerült, ráadásul egy kis szerencsével nyerni is tudtam 100 pillangón, de a 200-on elért második helyem se rossz. Emellett nagyon örülök annak is, hogy a betegségem után így tértem vissza, jó megerősítés, hogy ilyen jól szerepeltem Százhalombattán, kíváncsi vagyok a folytatásra. A héten indulunk Izraelbe, ahol ugyancsak 100 és 200 pillangón állok rajthoz. Utóbbiban mindenképp szeretnék bekerülni a döntőbe, ez reális is, de sosem arról voltam híres, hogy megelégszem a realitással, szerintem akár érmet is szerezhetek egy jó versenyzéssel – mondta Kenderesi Tamás.

T. T.


KORÁBBAN ÍRTUK:

Kenderesi két érmet szerzett szombaton

A PSN Zrt. ifjúsági olimpiai bajnok úszója, Kenderesi Tamás két érmet is szerzett szombaton a rövidpályás országos bajnokságon.

Kenderesi Tamás 52.50-es idővel elsőként ért célba 100 méter pillangón, a táv dupláján, 200 méteren pedig Cseh László mögött a második helyet szerezte meg.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő