Hirdetés - Tent for rent

Idei utolsó versenyükön is remekeltek a futók

Idei utolsó versenyükön is remekeltek a futók

Atlétika | 2015. november 30.

A tél beköszöntével közép- és hosszútávfutóink megkezdték a felkészülést a februári fedett pályás idényre, előtte azonban egy félmaratoni és egy mezei megmérettetésen is részt vettek.

November 22-én a Barcs és Virovitica közötti félmaratoni távon Halász Ádám fölényesen győzött, négy perccel előzte meg a második helyezettet.

- Sajnos Ádámnak nem volt ellenfele a versenyen, ha lett volna hozzá hasonló képességű sportoló, sokkal jobb időt érhetett volna el, de félmaratoni eredményei így is bíztatóak a jövőre nézve – mondta Fogarasi Sándor, a PSN Zrt. Sportiskola atlétika szakosztályának vezetője.

November 29-én Szekszárdon rendezték a mezei futóverseny harmadik fordulóját, amelyen korosztályonként az ország élvonala rajthoz állt.

- A PSN Zrt. Sportiskola versenyzői közül ismét kiemelkedett Halász Ádám, aki neves sportolókat megelőzve lett tizedik a kilenc kilométeres távon. Harmadik helyen ért célba a 13 évesek között Andricz Martin, de a hosszú betegségből felépülő ifjúsági korosztályú Baranyai Artúr nyolcadik helye is elégedettségre ad okot. Most egy hosszabb felkészülés következik, az első komolyabbnak mondható megmérettetésekre februárban kerül sor – fogalmazott a vezetőedző. 

Megosztom:     |  
Hirdetés - Decathlon