Hírek

250 csinos szinkronúszónak szurkolhatunk

Szinkronúszás

2016. április 27.

A PSN Zrt. Sportiskola szinkronúszó szakosztálya közel 250 csinos sportoló részvételével Hullám-kupa néven országos versenyt rendez május 7-én, szombaton az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

250 csinos szinkronúszónak szurkolhatunk

A megmérettetésen közel negyven szinkronúszó képviseli a PSN Zrt. Sportiskola színeit, Balogh Gabriella edző szerint a verseny egyik célja az, hogy minél több versenylehetőséget biztosítsanak a kezdő, középhaladó és a FINA szintű szinkronúszók számára.

- Idén immár harmadik alkalommal szerepel a pécsi esemény a Magyar Szinkronúszó Szövetség versenynaptárában. Szombaton ismét remek lehetőség nyílik arra, hogy mindenki kipróbálja magát versenykörülmények között a gyakorlatsorok és kűr versenyszámokban. Egyre több vidéki helyszín kapcsolódik be a magyar szinkronúszó sportág rendszerébe, amelynek fontos hagyományteremtő célja is van. A tavalyi pozitív visszajelzések és a kellemes élmények alapján reméljük, hogy a pécsi verseny az elkövetkező években is színesíti majd a Magyar Szinkronúszó Szövetség, majd később a LEN versenynaptárát is – mondta Balogh Gabriella, a PSN Zrt. Sportiskola trénere, aki hozzátette, hogy az érdeklődők ingyenesen tekinthetik meg az eseményt.

Május 7-én, szombaton 8.00-18.00-ig az uszoda a verseny miatt zárva tart.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett