Hírek

Bronzérmes Kenderesi az első felnőtt Eb-jén

Úszás

2016. május 25.

Élete első felnőtt Európa-bajnokságán bronzérmet szerzett 200 méter pillangón a PSN Zrt. Sportiskola ifjúsági olimpiai bajnok úszója, Kenderesi Tamás.

Bronzérmes Kenderesi az első felnőtt Eb-jén

Az aparhanti születésű, ám Pécsett sportoló Kenderesit az elmúlt hónapokban sérülések és egy komolyabb betegség is hátráltatta a felkészülésben, de így is sikerült századmásodpercre pontosan megúsznia az eddigi legjobbját az egyik legnehezebb versenyszámnak tartott 200 méteres pillangóúszásban.

- Az előfutamban Cseh Lászlóval úsztam együtt, így utólag azt gondolom, hogy egy kicsit talán túl erős időt mentem akkor. Majd a középdöntőben már visszavettem, de így is a harmadik legjobb idővel kerültem a másnapi fináléba. Ez volt az első felnőtt világversenyem, ráadásul rögtön bekerültem a döntőbe, ahol bronzérmet szereztem mindössze négy századdal lemaradva az ezüstről, de nem bánom, ez így volt jó. Felszabadultan szerettem volna versenyezni, ami sikerült is, így elégedett vagyok a teljesítményemmel – nyilatkozta a riói olimpiára készülő Kenderesi Tamás.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Labdarúgás 2018. július 19.

Új szakmai stábbal készül a PMFC

Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő