Hírek

Nem könnyű egy pólós szerelmének lenni...

Vízilabda

2016. július 7.

Nem könnyű egy pólós szerelmének lenni, de megéri. A PSN Zrt. Sportiskola utánpótlás válogatott vízilabdázója, Lajkó Márton szerencsésnek mondhatja magát.

Nem könnyű egy pólós szerelmének lenni...

Ugyan egész nyáron azért küzd a vízben, hogy szeptemberben az Európa-bajnokságon is részt vehessen a magyar együttes tagjaként, ám a meccsek, edzések után szerető barátnője karjai közt pihenheti ki a megpróbáltatásokat.

- Egész jól bírom ezt a nyári hajtást, vannak céljaim a medencében, emellett a barátnőm is tartja bennem a lelket. Amikor itthon vagyok, mindenben segít, így megfelelően ki tudom magam pihenni a következő tornára, összecsapásra. Immár három és fél éve alkotunk egy párt, egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Mindent meg tudunk beszélni, támogat a sportban is, így számomra ő az igazi főnyeremény – mesélt kapcsolatukról a 19 éves Lajkó Márton.

- Elképesztően büszke vagyok Marcira. Sok lemondással jár egy élsportoló párjának lenni, de már hozzászoktam az évek alatt. Egy éve hagytam abba a röplabdázást, amikor felköltöztem Budapestre az egyetemi tanulmányaim miatt, addig heti négy edzésem volt, ezért nagyjából átérzem, milyen terhelést kapnak a fiúk a medencében, de így sem lehet összehasonlítani az ő sporteredményeit az enyémmel. A tréningek miatt hétköznap sem nagyon tudtunk találkozni, hétvégente pedig meccsre utazott. De ha hazai pályán ugrik a medencébe, akkor nagyon jó érzés szurkolni neki és felemelő látni, ahogy az egész uszoda tapsol, éljenezik a gólja után. A nyár se könnyebb a versenyszezonnál, ilyenkor a bajnokság befejeztével jönnek a válogatott edzések, meccsek, így a nyaralás általában kimarad nekünk. Ezzel együtt fogadom el és szeretem Marcit, támogatom mindenben és a világért sem akarnám, hogy miattam akár egy edzést is kihagyjon. Az se jelentene gondot, ha később más városba, országba igazolna, én könnyebben mondok le bármiről, vele tartanék a világ végére is – mesélt a vízilabdás barátnők életéről Erdősi Petra. 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő