Hírek

A pécsi lány 3. alkalommal vág neki a vb-nek

Atlétika

2016. július 27.

Harmadik alkalommal rendezték a Mátrában a hegyifutó országos bajnokságot, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola sportolója, Kodzsagogov Zsaklin a harmadik helyen végzett.

A pécsi lány 3. alkalommal vág neki a vb-nek

A pécsi atléta ezzel a kiváló eredménnyel és a 2016-ban nyújtott teljesítményével bekerült a bulgáriai világbajnokságra utazó magyar válogatott keretébe.

- Életemben nem áztam még ennyire el, mint a hegyifutó ob-n. Végig zuhogott az eső, ezért az amúgy is technikás, nehéz pályát – táv: 10,1 km, 870 méter szintkülönbség – a szerk. – az időjárás még nehezebbé tette. Végig terepen futottunk, gyökeres, köves, néhol sziklás talajon kellett haladnunk. Parádfürdőről indultunk egészen a Kékestetőig. Az eső miatt néhány patak annyira megduzzadt, hogy akik nem olyan magasak – köztük voltam én is -, csak átgázolva tudtak átjutni rajtuk. Amikor pedig azt hittem, hogy a nehezén túl vagyok, még fel kellett futni, de inkább mászni a sípályán, ami nagyjából 2-300 méter hosszú volt. Mindennek ellenére azt tudom mondani, hogy újra végigfutnám – árulta el Kodzsagogov Zsaklin, aki ezzel a helyezéssel, eredménnyel kijutott a szeptemberi világbajnokságra, amelyen immár harmadik alkalommal áll rajthoz. Kérdésünkre azt is elárulta, hogy a Mecsekben készül fel a nem mindennapi megmérettetésre.

 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. június 20.

Simon Dezső is rajthoz állna a vb-n

Úszás 2018. június 11.

Kenderesi Tamás volt a leggyorsabb Canet-ban

Kézilabda 2018. június 11.

Veretlenül lettek bajnokok a kis kézisek

Atlétika 2018. június 8.

Pécsi győzelem a Budapest Openen