Hírek

Konkoly Zsófi támogatói szerződést írhatott alá

Úszás

2016. október 26.

Támogatói szerződést kötött a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet az idei év egyik nagy felfedezettjével, a paralimpiai bronzérmes Konkoly Zsófiával.

Konkoly Zsófi támogatói szerződést írhatott alá

A tizennégy éves úszóklasszis mostantól gyakran látható lesz a Takarékszövetkezet rendezvényein, részt vesz jótékonysági akcióikban.

-Nagyon fontos számunkra, hogy olyan embereknek juttassunk támogatást, akik azokat az értékeket képviselik, amelyekkel partnereink és mi magunk is könnyen tudunk azonosulni – mondta a szerződést követően Lukács Péter, a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet elnök-igazgatója. – Ez az együttműködés kölcsönösen előnyösnek ígérkezik, hiszen mi olyan embert támogathatunk, akire valamennyien büszkék vagyunk, segítségünk pedig Zsófi további sportpályafutását teheti zökkenőmentesebbé.

A még kissé félénk mosolyú Zsófi hatévesen tanult meg úszni, a PSN Zrt. Sportiskola sportolója ma már heti tizenegy edzésen fejleszti, erősíti magát. A kérdésre, hogy miért éppen az úszást választotta, meglepő választ adott: 

- A bátyámnak az asztmája miatt kötelező volt úszni járnia; egy-egy jó úszás után mindig kapott lufit – ez engem is nagyon csábított.

Lufit ugyan nem kapott Konkoly Zsófi a teljesítményéért, ám sokak meglepetésére az idei riói paralimpián sikeres száz méteres pillangó döntője után a dobogó harmadik fokára állhatott.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő