Hírek

Olimpikont is megelőzött a pécsi atléta

Atlétika

2017. január 31.

Még a riporterek is elcsodálkoztak a PSN Zrt. Sportiskola atlétájának eredményén, Fazekas Milán egy olimpikont is maga mögé utasított a Budapest Régió Nyílt Fedettpályás Bajnokságának 3000 méteres megmérettetésén.

Olimpikont is megelőzött a pécsi atléta

Figyelemre méltó eredménnyel kezdte meg a 2017-es évet a pécsi futó, aki amellett, hogy egyéni csúccsal (8:28,53) szerezte meg az ezüstérmet a fővárosi megmérettetésen, még a riói ötkarikás játékokon maratonfutásban rajthoz álló Józsa Gábort is megelőzte az utolsó egyenesben. A versenyt élőben közvetítő riporterek is meglepődtek a pécsi atléta eredményén, majd megjegyezték, hogy érdemes odafigyelni a PSN Zrt. tehetségére a jövőben.

- Nagyon örültem a célban, mert sok áldozattal járt ez az eredmény és most végre visszakaptam valamit. Dobogós szerettem volna leni, ezzel az ezüstéremmel és egyéni csúccsal mindent megkaptam, amire csak vágyhattam. Szeretném megköszönni edzőm, Fogarasi Sándor eddigi munkáját és egyesületem, a PSN Zrt. támogatását – fogalmazott Fazekas Milán az eredményhirdetést követően. 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. június 20.

Simon Dezső is rajthoz állna a vb-n

Úszás 2018. június 11.

Kenderesi Tamás volt a leggyorsabb Canet-ban

Kézilabda 2018. június 11.

Veretlenül lettek bajnokok a kis kézisek

Atlétika 2018. június 8.

Pécsi győzelem a Budapest Openen