Hírek

13.30-tól újra nyitva a Hullámfürdő

Úszás

2017. február 4.

AZ E-On és a PSN Zrt. munkatársainak gyors hibaelhárításának köszönhetően szombat délután 13.30-tól újra látogatható a Hullámfürdő.

13.30-tól újra nyitva a Hullámfürdő
A szakemberek megvizsgálták a problémát és annak érdekében, hogy a vendégek minél előbb újra birtokba vehessék a létesítményt, megtették a szükséges intézkedéseket, ennek köszönhetően 13.30-kor újra várjuk a kedves vendégeinket a Hullámfürdőbe.

A kényelmetlenségért köszönjük a megértésüket!

KORÁBBAN ÍRTUK:


Szombat reggel súlyos műszaki - elektromos - meghibásodás miatt be kellett zárni a Hullámfürdőt. Az újranyitás időpontjáról honlapunkon és a facebookon azonnal tájékoztatjuk az uszodalátogatást tervezőket.

Szombat reggel súlyos, elektromos jellegű meghibásodás történt a pécsi Hullámfürdőben (Abay Nemes Oszkár Sportuszodában). Emiatt az erre a napra tervezett összes porogramot le kellett mondani - beleértve a vízilabda-mérkőzést is - és sajnos úszni érkező vendégeket sem tudunk fogadni.

Az E-On és a PSN Zrt. szakemberei azonnal megkezdték a hiba elhárítását, ám az előreláthatóan több órát, rosszabb esetben az egész szombatot is igénybe veheti.

Amint az újranyitás időpontja biztossá válik, ugyane hasábokon azonnal tájékoztatjuk az uszdalátogatást tervező közönséget.

A kényelmetlenségért szíves megértésüket kérjük!

A PSN Zrt. vezetősége
MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő