Hírek

Kenderesi Tamás gőzerővel készül a vb-re

Úszás

2017. március 6.

A PSN Zrt. Sportiskola olimpiai bronzérmes úszója, Kenderesi Tamás túl van élete első magaslati edzőtáborán, ám nem sok időt tud Magyarországon készülni, a következő úticél Thaiföld lesz számára.

Kenderesi Tamás gőzerővel készül a vb-re

Kemény három héten van túl Rió bronzérmes pécsi hőse, a napi kétszeri úszást erősítő edzésekkel és spinninggel egészítették ki a válogatott tagjai a 2000 méter magasságban. A PSN Zrt. Sportiskola kiválóságát többek között a mexikói edzőtáborról is kérdeztük.

- Nehezen lehet bírni ezt a tempót, de tudom, mi a célom és azért tenni kell. Minden nap fél 12 felé vége volt a délelőtti edzéseknek, délután 4-kor pedig már újra csobbantunk a medencében. Ráadásul a repülőút sem volt zökkenőmentes, a 7 óra időeltolódást is meg kellett szokni és akkor a magaslati levegőt még nem is említettem. Az első pár nap nehéz volt, életem első ilyen edzőtáborában vettem részt, de meg is lepődtem, rosszabbra számítottam, ahhoz képest elég jól bírtam. A budapesti világbajnokságig még sok idő van, így előtte még jó pár versenyen szeretnék rajtkőre állni. Nem rossz az, ha tudom, hol tartok éppen a fejlődésben. Az országos bajnokságon szeretnék jó időt úszni megint, Cseh Lászlóval és Biczó Bencével várhatóan nagyon fogunk harcolni, és az is lehet, hogy a fiatalabbak is megmutatják, hogy velük is kell számolni. Júliusban pedig jön a nagyon fontos budapesti világbajnokság. Jó lenne megnyerni a számomat, elég jó formában is érzem magam. Jót tett, hogy Nizzában rögtön az év elején jó időt úsztam úgy, hogy előtte nem sokat edzettem, ez sokat jelent. Úgy érzem, hogy immár három éve rátaláltam az útra, amelyet folytatni szeretnék és természetesen az aranyérem a cél a vb-n – foglalta össze az elmúlt hét eseményeit és a következő hónapok programját Kenderesi Tamás, akivel nem sok ideig futhatunk össze a következő napokban Pécsett, hiszen hamarosan Thaiföldre utazik, ahol újabb edzőtáborban finomíthatja technikáját a világbajnokságra. A pécsi sportoló egyébként minden szabadidejét kihasználja, hogy a családjával legyen, amikor csak teheti, a legkisebb testvérét, a mindössze három hónapos Marcit babusgatja és szurkol középső öccsének, Péternek a dzsúdóversenyén. Emellett Tamás legnagyobb öccsével, Loránddal is sok időt tölt, hiszen ő is a PSN Zrt. Sportiskolájának igazolt úszója, így testvérével együtt készülhetnek a legnagyobb versenyekre. 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Korcsolya 2018. november 16.

Így alakul a Jégpálya nyitva tartása

Korcsolya 2018. november 13.

Az olimpiai bajnokok is a pécsi jégen kezdték

Lövészet 2018. november 13.

Nagy csatát hozott az amatőr lövészek versenye

Korcsolya 2018. november 12.

Kettőből kettő

Korcsolya 2018. november 8.

Pénteken nyit a Jégpálya