Hírek

Bicsák Bence összesítésben már a 66. helyen

Triatlon

2017. június 8.

A PSN Zrt. Sportiskola két kiváló triatlonosa, Bicsák Bence és Sárszegi Noémi remekül szerepelt a Cagliariban megrendezett Világkupán.

Bicsák Bence összesítésben már a 66. helyen

Bicsák Bence nagyon jó úszást követően az élbolyban tekerve kezdte meg a középső számot, amely során a szökevényeket követő nagy, 20-25 fős bolyban tekert. Végig elől helyezkedett a veszélyes részeken és így elkerülte a bukásokat. A futószámban hozta már-már szokásosnak mondható klasszis teljesítményét és a nagy harcban megszerezte élete második top 10-es helyezését a világkupákon. Bence ezzel a szenzációs eredménnyel a 66. helyre lépett előre a világranglistán.


Sárszegi Noémi is sikerrel vette két héten belül a második világkupát. Az úszás sajnos most sem sikerült túl jól, de kerékpáron a két évvel ezelőtti tiszaújvárosi világkupa-győztes ausztrál versenyzővel és egy dél-afrikai versenytársával közösen szépen zárkóztak az előttük lévő kisebb csoportokra. Megúsztak egy nagy bukást, ahol három versenyzőtársuk esett el egyszerre előttük. A futószámban elején a nagyon emelkedős kerékpárpálya miatt még fáradtan mozgott, utána egyre gyorsult és végül 38. lett az erős mezőnyben.MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. augusztus 15.

Iván Bence ezüstérmet szerzett az Eb-n

Atlétika 2018. augusztus 14.

Az újonc atléták is kitettek magukért Orfűn

Lövészet 2018. augusztus 13.

Csonka Zsófia negyedik lett Szerbiában

Vízilabda 2018. augusztus 11.

Elrajtolt a szombathelyi világbajnokság

Triatlon 2018. augusztus 6.

Ezernél többen triatlonoztak a pécsi ob-n