Hírek

Szlovákiában tekertek a pécsi bringások

Kerékpár

2017. június 9.

Május végén a szlovákiai Kálnicán rendezték meg a Bike Fest elnevezésű kerékpáros versenyt, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola sportolói is rajthoz álltak.

Szlovákiában tekertek a pécsi bringások

A pécsi színeket Nagy Sándor, Glokker Zoltán, Lovász Gergely, Gyükér Szilveszter, Fülöp Gergő és Papp Norbert képviselte. A szervezők a mountain bike szinte összes szakágában hirdettek versenyt, emiatt kicsit sűrűre sikerült a versenyzők és a szervezők napja. Kerékpárosaink pump track, dual pump track, dual szlalom és downhill szakágakban neveztek a megmérettetésre, amelyen szlovák, cseh, osztrák, szlovén és magyar sportolókkal kellett összemérniük tudásukat. A rajtlistán több neves és eredményes kerékpáros neve is feltűnt a szakmabelieknek.

A fesztivál kiváló hangulatban telt, rengeteg gyártó és forgalmazó állított ki és biztosított tesztlehetőséget a versenyközpontban. A megmérettetést a pécsiek amolyan edzőversenynek tekintették, hiszen számukra most indul be majd a szezon, ehhez képest Gyükér Szilveszter (pump track) és Papp Norbert (downhill) a vártnál jobb eredményt ért el, míg a többiek is magabiztosan és jól tekertek az egész hétvége során. Lovász Gergő technikai hiba miatt lánc nélkül versenyzett, ennek ellenére több ellenfelét is maga mögé utasította.

 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. augusztus 21.

Kárpáti Enikő újra a dobogó tetején

Vízilabda 2018. augusztus 21.

Bronzérmes az ifjúsági pólóválogatott

Úszás 2018. augusztus 15.

Iván Bence ezüstérmet szerzett az Eb-n

Atlétika 2018. augusztus 14.

Az újonc atléták is kitettek magukért Orfűn