Szlovákiában tekertek a pécsi bringások

Szlovákiában tekertek a pécsi bringások

Kerékpár | 2017. június 9.

Május végén a szlovákiai Kálnicán rendezték meg a Bike Fest elnevezésű kerékpáros versenyt, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola sportolói is rajthoz álltak.

A pécsi színeket Nagy Sándor, Glokker Zoltán, Lovász Gergely, Gyükér Szilveszter, Fülöp Gergő és Papp Norbert képviselte. A szervezők a mountain bike szinte összes szakágában hirdettek versenyt, emiatt kicsit sűrűre sikerült a versenyzők és a szervezők napja. Kerékpárosaink pump track, dual pump track, dual szlalom és downhill szakágakban neveztek a megmérettetésre, amelyen szlovák, cseh, osztrák, szlovén és magyar sportolókkal kellett összemérniük tudásukat. A rajtlistán több neves és eredményes kerékpáros neve is feltűnt a szakmabelieknek.

A fesztivál kiváló hangulatban telt, rengeteg gyártó és forgalmazó állított ki és biztosított tesztlehetőséget a versenyközpontban. A megmérettetést a pécsiek amolyan edzőversenynek tekintették, hiszen számukra most indul be majd a szezon, ehhez képest Gyükér Szilveszter (pump track) és Papp Norbert (downhill) a vártnál jobb eredményt ért el, míg a többiek is magabiztosan és jól tekertek az egész hétvége során. Lovász Gergő technikai hiba miatt lánc nélkül versenyzett, ennek ellenére több ellenfelét is maga mögé utasította.

 

Megosztom:     |  
Hirdetés - Decathlon