Hírek

Ezüstérmesek a szivacskézilabdázóink

Kézilabda

2017. június 13.

Június 10-én az Érd Arénában immár negyedik alkalommal rendezték meg az U9-es korosztály leány és fiú szivacskézilabda versenyét, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola kézisei az előkelő második helyet szerezték meg.

Ezüstérmesek a szivacskézilabdázóink

A hagyományokhoz híven kiválóan felkészített csapatok mutatták meg tudásukat és a kézilabdázás minden szépségét a kétnapos megmérettetésen, amelynek célja a sportág népszerűsítése és a színvonalas, jól szervezett versenyzési lehetőség biztosítása volt a legfiatalabb kézilabdások számára.   

A fiúknál a PSN Zrt. Sportiskola együttesét a B-csoportban mindössze az ország egyik, ha nem a legjobb utánpótlásklubja, az Éles József Kézilabda Iskola SE előzte meg, majd a sorsolás és az eredmények úgy hozták, hogy a döntőben is ez a két gárda csapott össze az aranyéremért. Harmat Tamás tanítványai végül a dobogó második fokára állhattak, ami komoly eredménynek számít. Az ünnepélyes eredményhirdetést megtisztelte jelenlétével Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója, Eklemovics Nikola, a Telekom Veszprém sportigazgatója, Pődör Zoltán, a Student Comfort BT tulajdonosa és Maitz Ferenc az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola igazgatója. A különdíjakat a Student Comfort BT és az LV International KFT biztosította. A pécsiek legjobbjának Francisc Dánielt választották.

 

A PSN Zrt. Sportiskola csapatának összeállítása: 

Francisc Dániel, Kanizsai Balázs, Visnyei Dávid, Jantkó Milán, Solti Soma, Tarrósy Iván, Horváth Dominik, Eisen Tamás, Winkler Bálint, Marton Bence, Pandur Milán, Horváth Szabó Nándor, Kovács Zétény

edző: Harmat Tamás

 

 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Korcsolya 2018. november 13.

Az olimpiai bajnokok is a pécsi jégen kezdték

Lövészet 2018. november 13.

Nagy csatát hozott az amatőr lövészek versenye

Korcsolya 2018. november 12.

Kettőből kettő

Korcsolya 2018. november 8.

Pénteken nyit a Jégpálya

Korcsolya 2018. november 5.

Világcsúccsal aranyérmesek Burjánék