Hírek

Bicsák Bence az U23-as Európa-bajnok!

Triatlon

2017. augusztus 5.

Bicsák Bence azután, hogy júliusban a tiszaújvárosi Triatlon Világkupán a dobogó legfelső fokára állhatott fel, tavaly pedig a Triatlon Világbajnokságon harmadik legjobb lett a korosztályában, most Európa legjobbja lett.

Bicsák Bence az U23-as Európa-bajnok!

A szintén PSN Zrt.-s színekben induló Sárszegi Noémi egy kerékpáros bukás után a 19. helyen zárta a versenyt.

Bence kiváló úszást követően a nyolcadik helyen fejezte be a kezdő számot az erős, 52 fős férfi mezőnyben. A hosszú kifutás után a kerékpározást már magabiztosan a szűk 7-8 fős első bolyban kezdhette meg. A rendkívül technikás, sok veszélyes kanyarral tarkított kerékpáros pályán nagy tempót diktált a versenyben vezető csoport, amely a végére öt fősre olvadt. A futószámot egy jónevű spanyol versenyzővel csatázva kezdte meg a pécsi fiú, de hamar 1,5 kilométer előnyre tett szert, majd egyedül, erős tempót diktálva messze eltávolodott üldözőitől.
A célba már boldogan integetve érkezett, hiszen elérte eddigi legnagyobb sikerét. 

A női versenyben Noémi élete eddigi legjobb úszását produkálva a 14. helyen jött ki a vízből és egy nagyon jó kifutás után az első 5 fős boly utáni 10 fős üldöző csoportban kezdte meg a kerékpározást. Nagyon biztatóan alakult a verseny mindaddig amíg az első kerékpáros körben egy veszélyes kanyarban elszenvedett egy komoly bukást. Ez sajnos megpecsételte a versenyét mert visszacsúszott egy következő üldöző bolyba ami a kerékpározás végére nagy hátrányba került a vezető csoportokhoz. Hősiesen küzdve a fájdalommal és a hőséggel végül a 19. helyre sikerült felfutnia. A női mezőnyben Bragmayer Zsanett kiváló versenyzésének köszönhetően örülhettünk egy ezüstéremnek.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. június 11.

Kenderesi Tamás volt a leggyorsabb Canet-ban

Kézilabda 2018. június 11.

Veretlenül lettek bajnokok a kis kézisek

Atlétika 2018. június 8.

Pécsi győzelem a Budapest Openen

Úszás 2018. június 7.

Pénteken nyit a Hullámfürdő strandja

Labdarúgás 2018. június 5.

Átvette a PMFC az ezüstérmet