Hírek

Bali Dániel Európa legjobbja lett

Aerobik

2017. szeptember 25.

Az olasz kikötővárosban, Anconában rendezték idén az aerobikosok Európa-bajnokságát, amelyen a PSN Zrt. Sportiskoláját a különböző korcsoportokban négy sportoló képviselte.

Bali Dániel Európa legjobbja lett

Az up2-es megmérettetés volt időrendben az első, amelyen pécsi versenyző is színpadra lépett a kontinensviadalon, Bali Bianka két versenyszámban is összemérte tudását versenytársaival. Egyéniben két helyet javított a selejtezőben elért eredményéhez képest és az előkelő hatodik helyen végzett, a Flex HD, az Óbudai WDSE és a PSN Zrt. közös csoportja pedig ezt a teljesítményt is túl tudta szárnyalni és aranyérmet szerzett.

A junioroknál Ákoshegyi Dóra egy nagyon erős mezőnyben a hetedik helyen jutott a döntőbe, ahol sikerült megtartani ezt a helyet, a korábban említett egyesületekkel közös csoporttal pedig javított az elődöntős helyezésen és végül a negyedik lett.


A felnőttek között Bali Dániel hihetetlenül jól kezdte az Európa-bajnokságot, a verseny legmagasabb pontjával kvalifikálta magát a fináléra. Párosban a Flex HD kiválóságával, Hegyi Dórával, csoportban pedig a szintén PSN Zrt. Sportiskola színeit képviselő Mazács Fannival és a Flex HD két sportolójával, Szőllősi Pannával és Farkas Balázzsal egyaránt a második helyről várták a folytatást. Mazács Fanni egyéniben ugyan nem került a döntőbe, de a tizedik helye is szép teljesítménynek számít. Bali Dániel a döntőben sem okozott csalódást, hihetetlen szépen kivitelezett gyakorlatával megszerezte az aranyérmet és az Európa-bajnoki címet, majd párosban is megtartották Hegyi Dórával a második helyet. A csoport tagjaként is felállhattak a pécsi aerobikosok a dobogóra, a kontinensviadalon a bronzérmet akasztották a magyarok nyakába.

A nemzetek versenyében a magyarok az előkelő harmadik helyen végeztek.

 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. június 20.

Simon Dezső is rajthoz állna a vb-n

Úszás 2018. június 11.

Kenderesi Tamás volt a leggyorsabb Canet-ban

Kézilabda 2018. június 11.

Veretlenül lettek bajnokok a kis kézisek

Atlétika 2018. június 8.

Pécsi győzelem a Budapest Openen