Hirdetés - FF

Nemzetközi tornán szereztek ezüstérmet a kézisek

Nemzetközi tornán szereztek ezüstérmet a kézisek

Kézilabda | 2017. október 9.

A horvátországi Valpovóban vettek részt a PSN Zrt. Sportiskola U9-es fiú kézilabdázói egy nemzetközi szivacskézilabda emléktornán, amelyen a pécsi srácok ezüstérmet szereztek.

Öt ország huszonöt csapata vett részt azon a megmérettetésen, amelyen a pécsiek nagy küzdelemben szerezték meg a második helyen.

Harmat Tamás tanítványai mind a négy csoportmeccsen magabiztos győzelmet arattak, majd a legjobb nyolc közé jutásért a horvát Ivanic együttesét is legyőzték 8-4 arányban. A negyeddöntőben szlovák ellenféllel kellett megküzdeniük a pécsieknek, a találkozó végül döntetlen eredményt hozott, ám hetesekkel a PSN Zrt. Sportiskola kézilabdázói jutottak tovább. Az elődöntőben egy újabb horvát együttessel mérték össze tudásukat Harmat Tamás növendékei, az eredmény ismét döntetlen lett, majd megismételve az előző meccs végkimenetelét, hetesekkel jutottak a döntőbe a pécsiek, ahol a remek sorozatot egy bosnyák együttes törte meg, ám a második hellyel így is kimagaslóan jó eredményt értek el a PSN Zrt. Sportiskola fiataljai.

A torna legjobb kapusának a pécsi Bognár Ambrust választották.

A PSN Zrt. Sportiskola U9-es csapatának tagjai:

Bogdán Balázs

Kovács Zétény

Filák Márk Norbert

Várbíró Zsombor Bendegúz

Hetesi Roland

Horváth Szabó Nándor

Márton Bence

Winkler Bálint

Mizerák Gergő

Birtha Levente

Bognár Ambrus

 

edző: Harmat Tamás

Megosztom:     |  
Hirdetés - sportiskola