Hírek

2018-ban új csarnokban készülhetnek a tornászok

Torna

2017. december 6.

December 6-án került sor a várva várt pécsi tornacsarnok műszaki átadására, amelyen a Magyar Torna Szövetség kétszeres olimpiai bajnok elnöke, dr. Magyar Zoltán is tiszteletét tette.

2018-ban új csarnokban készülhetnek a tornászok

2018 elejétől modern eszközökkel és fejlett létesítményben készülhet majd a PSN Zrt. Sportiskola közel 150 tornásza, akik évek óta kimagasló eredményeket érnek el a különböző országos megmérettetésen, pedig sokan nem is gondolnák, milyen mostoha körülmények között edzettek a fiatalok az elmúlt esztendőkben. A Magyar Nemzeti Sportközpontok és a Magyar Torna Szövetség beruházásának köszönhetően viszont olyan edzőcsarnok épül a pécsi Verseny utcában, amelyről korábban a sportágban tevékenykedők álmodni sem mertek.

-  Amikor felmértük a tornacsarnok lehetséges helyének lehetőségeit, a Verseny utcában található, akkoriban raktárként funkcionáló épület rögtön elnyerte a tetszésünket. Ugyan a talaj elhelyezése miatt kisebb átépítésre szükség volt, viszont a beruházásnak köszönhetően reményeink szerint már januártól modern, minden igényt kielégítő körülmények között tréningezhetnek majd a fiatalok. Azt gondolom, hogy az új létesítmény megfelelő edzőcsarnok lesz a lányok esetében egészen 14-16, a fiúknál pedig 16-18 éves korig. A sportágat szeretnénk központosítani, így a válogatott sportolók számára új lehetőségek nyílhatnak majd az elkövetkezendő években – foglalta össze a tornacsarnok előnyeit a Magyar Torna Szövetség első embere, aki hozzátette, egy főállású edző és több millió forint értékű tornaszerek biztosításával is szeretnék javítani, illetve segíteni a pécsi szakemberek munkáját.

  

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett