Hírek

Pár hét múlva kezdődik a téli olimpia

Korcsolya

2018. január 3.

Alig egy hónap van vissza a phjongcshangi téli olimpia megnyitójáig, de az éremre hajtó rövid pályás gyorskorcsolyázóink addig sem pihenhetnek, a PSN Zrt. Sportiskola két kiválósága, Knoch Viktor és Burján Csaba rajthoz áll a január második hétvégéjén meg

Pár hét múlva kezdődik a téli olimpia

Bánhidi Ákos csapatmenedzser elárulta, hogy a női és a férfiváltó is a lehető legerősebb összeállításban indul majd, hiszen nem lenne szerencsés, ha a sportolók a novemberi világkupa után legközelebb csak a téli olimpián versenyeznének. Emellett az Eb jó gyakorlási lehetőség is, ráaádásul Drezdában először használnak majd hibrid palánkot a sokkal sérülésveszélyesebb merev helyett, ha utóbbi lenne, akkor a váltó nem állna rajthoz a német városban. A felkészülés keménységét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a short trackesek még szilveszterkor is edzettek. A sportvezető abban is bízik, hogy a világkupa-sorozat után a kontinensviadal önbizalomnövelő lesz a férfiváltó számára.

Az Európa-bajnokságon az olimpiára kijutott két magyar váltó mellett a férfiaknál a hollandok és az oroszok, a nőknél az oroszok, hollandok és az olaszok váltója is részt vesz az ötkarikás játékokon. Azt még nem lehet tudni, hogy az ellenfelek milyen összeállításban szerepelnek majd. 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Kerékpár 2018. szeptember 24.

Nagy csata volt a kerékpáros parkban

Atlétika 2018. szeptember 24.

Remekeltek az atléták Szekszárdon

Atlétika 2018. szeptember 24.

Kárpáti Enikő az ifik között is remekel

Vízilabda 2018. szeptember 17.

Felsőházban folytathatják a pólósok