Hírek

Herbai János több évtizedes munkáját ismerték el

Lövészet

2018. május 16.

A Magyar Sportlövők Szövetségének 2018. évi küldöttgyűlésén Nagy György elnök és Sinka László főtitkár a PSN Zrt. Sportiskola edzőjét, Herbai Jánost arany jelvényes kitüntetéssel díjazta.

Herbai János több évtizedes munkáját ismerték el
Az eseményen meghívott vendégként részt vett Sárfalvi Péter sportért felelős helyettes államtitkár, Fábián László a MOB sportigazgatója, Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, Csabai Edvin a Magyar Edzők Társaságának sportigazgatója és dr. Zsilinszky László a Honvédelmi Sportszövetség stratégiai igazgatója.  

A küldöttgyűlésen a PSN Zrt. Sportiskola sportlövész szakosztályának vezetője, Herbai János arany jelvényes kitüntetést vehetett át.  

Herbai János 1969. május 1-én ismerkedett meg a sportlövészettel, a Pécsi Dózsa Sportegyesületben, puskás versenyzőként. 1976 óta dolgozott a Pécsi Városi Lőtéren, mint az MHSZ Petőfi Sándor Lövészklub vezetője egészen 2011. április 14-ig, nyugdíjba vonulásáig. Jelenleg is a pécsi lőtér vezetője, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. alkalmazottja, valamint a lövész szakosztály vezetője is egyben. 1990-től a Baranya Megyei Sportlövők Szövetsége főtitkára, 2012-től a Tolna Megyei Sportlövő Szövetség főtitkára is. 2004-től a Magyar Sportlövők Szövetsége elnökségének is tagja.

Munkáját felelősségteljesen végzi, nemcsak a megyékben, hanem az ország egész területén ismerik, sokszor kikérik a véleményét. Hosszú, több évtizedes, a lövészsport érdekében kifejtett kiváló munkája elismeréseként vehette át az arany jelvényt.


MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Korcsolya 2018. november 13.

Az olimpiai bajnokok is a pécsi jégen kezdték

Lövészet 2018. november 13.

Nagy csatát hozott az amatőr lövészek versenye

Korcsolya 2018. november 12.

Kettőből kettő

Korcsolya 2018. november 8.

Pénteken nyit a Jégpálya

Korcsolya 2018. november 5.

Világcsúccsal aranyérmesek Burjánék