Hírek

Toronyfutó verseny nem csak tűzoltóknak

2018. május 17.

Az idei esztendőben a hivatásos verseny mellett megrendezik a civil lépcsőfutó verseny is május 25-én.

Toronyfutó verseny nem csak tűzoltóknak
A verseny célja a speciális tűzoltói beavatkozások során fellépő fizikai igénybevétel bemutatása a civil társadalom számára, ezért a szervezők számukra is biztosítják a különleges igénybevételt jelentő, extrém körülmények közötti versenyzési lehetőséget.

A feladat nem más, mint leküzdeni a TV torony 438 lépcsőfokát, a több, mint 25 emeletnyi magasságot.

Nevezni kizárólag online formában, a http://korido.hu/2018TVtorony_reg weboldalon lehet a nevezési lap kitöltésével. A nevezés határideje: 2018. május 20.

A versenyre a nevezési díj 1500 Ft/fő, amely tartalmazza a regisztrációs díjat, az egyedi befutó érmet és a chipes időmérést.

A versenyen mindenki saját felelősségére indulhat, ha vállalja a versenykiírásban szereplő feltételeket, betartja a versenybírók utasításait.

A résztvevők maximális létszáma 120 induló, a nevezéseket a beérkezésük sorrendjében tudjuk elfogadni!

A versenyszámok:

Női egyéni
Férfi egyéni

A verseny lebonyolítása:

12:00 - 12:50 Versenyzők érkezése, regisztráció
13:00 - 13:10 Megnyitó
13:15 - 17:00 Verseny

Óvás: Ha a verseny során óvásra kerül sor, azt írásban lehet megtenni, az óvásra okot adó cselekmény bekövetkeztét követő 15 percen belül, a versenybizottság elnökénél. A 3 tagú bizottság megvizsgálja a benyújtott óvást és dönt a vitás kérdésben. A bizottság általi döntés ellen fellebbezésnek helye nincs.

A verseny rendezője a verseny helyszínén állandó orvosi felügyeletet biztosít a résztvevők számára.

A versenyközpontban frissítő áll rendelkezésre. A verseny helyszínén átöltözési és WC-használati lehetőséget biztosítunk.

Étkezést a http://korido.hu/2018TVtorony_reg weboldalon történő előzetes igénylés esetén a TV Torony Kilátó & Étteremben tudunk biztosítani kedvezményes áron. Az étkezés fizetése az étteremben történik.

A rendező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja. A rendező egyben fenntartja a program- és időpont változtatás jogát is.

A verseny helyszínén és annak közvetlen környezetében bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a rendezők előzetes engedélyével végezhető!

A hivatásos állomány számára kiírt verseny 9.00-kor kezdődik, nevezési díj: 2500 Ft.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett