Hírek

Augusztusban folytatódik a kispályás bajnokság

Labdarúgás

2018. június 21.

Két osztályban is található 100 százalékos teljesítmény a félidőben.

Augusztusban folytatódik a kispályás bajnokság

Az Elit Ligában sokat fejlődött a Csofém csapata, amely jelenleg a tabella élén áll kimagaslóan jó teljesítményével, mindössze két döntetlen az együttes mérlege a nyolc győzelem mellett. Második helyen áll a Tűz-Partner, amely az utolsó tavaszi fordulóban is győzni tudott, a dobogó alján pedig a Forza Yellows áll. Az utolsó két helyen az újonc ITSH és a Duraku Pékség található. A góllövőlistát a Sportolda labdarúgója, dr. Fazekas Gábor vezeti, aki tíz mérkőzés alatt tizennégyszer talált be az ellenfelek kapujába.

A Fürge Nyuszi első osztályban a Rapid Body&Health céltudatos, eredményes játékkal áll az élen. A második helyen a szintén jó játékosokból álló és ezen felül még jól is erősítő Hotel Centrál tartózkodik. A tabellán egyre feljebb lépked a jelenleg harmadik Dozsó SE. A góllövőlista ebben az osztályban is nagyon szoros, a Rapid Body&Health labdarúgója, Gálosi Tibor tizenegy találattal áll az élen, őt a Minarik FC játékosa, Bendes Ákos követi tíz góllal.

A Szenior 50+ osztályban nőtt a csapatok száma, emellett igen kiegyenlített a bajnokság állása, mindössze hat pont a különbség az első és a negyedik helyezett között. A szezon felénél a Duplex Rota a listavezető, második helyen pedig az új csapatot nevező Fix-Ház Kft. áll. A harmadik és negyedik pozícióban pontazonosság van, a Techniq 2000 Kft. és az FC Gienger Hungária ugyanannyi pontot szerzett az eddigi fordulók során. A góllövőlistát fej-fej mellett vezeti a Techniq 2000 Kft. focistája, dr. Papp Zsolt és a Fix-Ház Kft. játékosa, Belanka Károly.

A szeniorok a tavaszi szezont a világbajnokság nyitányával egyidőben zárták, ugyan vissza van még 12 forduló, de az már most látszik, hogy a Forza Yellowsnak ismét nagy esélye van megnyerni a bajnokságot. Az éllovast nyolc ponttal követi a Fix-Ház és mindössze egyetlen ponttal marad le a másodiktól az újonc Tubák Kesztyű együttese.A góllövőlista élén a tizenegy forduló alatt harmincnégy gólt szerző Schweier Csaba áll, a Forza Yellows találatainak 43,5%-át egyedül ő szerezte.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő

Úszás 2018. július 4.

Sipos Tímea újra Európa-bajnok lett