Hírek

A röpisek a strandon készülnek az NB I-re

Röplabda

2011. június 1.

A PTE-PEAC röplabdacsapata bravúros teljesítménnyel feljutott az NB I-es bajnokságba, de amíg más sportágakban a játékosok nyáron pihennek, a röpisek a legmelegebb évszakban is versenyekre járnak, hiszen elkezdődött a strandröplabdaszezon.

A röpisek a strandon készülnek az NB I-re

Múlt hétvégén rendezték a Kispest Open versenysorozat negyedik fordulóját, amelyen a PTE-PEAC három sportolója is részt vett. Kiss Nicholas Takács Attilával alkotott párt, míg a pécsiek egyik kiválósága, Horváth Balázs a MAFC-BME röplabdásaként megszokott társával, Vocskó Mátéval szerepelt a megmérettetésen. A Kiss, Takács páros két szoros mérkőzésen szenvedett vereséget, ezzel a kilencedik helyen végzett, a Horváth, Vocskó duó pedig remek játékkal jutott a döntőbe, ahol a rendkívül magabiztosan játszó második kiemelt csapattól kapott ki.

A teremröplabdásoknál még folynak a háttérmunkálatok, az anyagiakról és az új igazolásokról a hetekben várható döntés. Az NB I-es nevezés határideje július 26., addig kell eldönteni, hogy a pécsiek vállalják-e az első osztályban való szereplést.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben