Hírek

Úszó Hullám-kupa: rang a részvétel

Úszás

2011. október 10.

Sorrendben tizenötödik alkalommal rendezik meg Pécsett a Hullám Kupa nemzetközi úszóversenyt.

Úszó Hullám-kupa: rang a részvétel

Az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában, október 15-én 13 órától, kilenc hazai és négy külföldi egyesület 200 tíz évesnél idősebb versenyzője 21 számban áll rajtkőre. Az uszoda ezalatt ugyan zárva tart, de nézőként a nagyközönséget is várják a szervezők.

 

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. és a PVSE Úszó-szakosztálya közös rendezvényére a vendéglátó PVSE-n kívül a baranyai megyeszékhelyről az ANK, a régióból Baja, Bonyhád, Dombóvár, Kaposvár, Komló, Mohács és Szekszárd egyesületeinek versenyzői neveztek. A határon túlról három ország négy városából: Eszékről, Tuzlából, Adáról és Újvidékről érkeznek úszók.

Módosné Iván Lili, a szervező bizottság vezetője, a PVSE edzője elmondta, hogy a hagyományok, a másfél évtized alatt kialakított kapcsolatok ma is sokat számítanak. Ezen túl a Hullám-kupa – mögötte a pécsi úszósport, az úszóutánpótlás-nevelés – elismertségét és rangját, a szűkebb és tágabb környezetet egyaránt sújtó nehézségek ellenére, a fokozott érdeklődés, a jelentkezők nagy száma is igazolja.

 

A 15. Hullám-kupa mögé minden eddiginél több támogató zárkózott föl: a Tettye Forrásház Zrt., az Anda Festéknagyker, az M & M Computer,  az Interspar, a Biokom Kft., a Kondi Sport, a Pétáv Kft., a Pécsi GázAutó Kft., a Magda Cukrászda, a Bottlik Bőrdíszmű, a Fotoplus Kft., az Arc az Egészségért Alapítvány. Magánszemélyként Abay Nemes Judit, továbbá a Kriván Ivett emlékére alapított versenyszám kapcsán a Kriván család tagjai támogatják az úszóversenyt.


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben