Hírek

Ringharc Mikulásra: Rinó kontra Káposzta

Kick-box

2011. december 8.

Különleges küzdősporteseményen szállnak ringbe régiónk kick-boxosai, thai-boxosai és még számos szabályrendszer küzdősportosai december 10-én a Széchenyi-csarnokban.

Ringharc Mikulásra: Rinó kontra Káposzta

A Ring - A Fórum vérbeli gála lesz: látványos show, a legkeményebb szakágak sztárjai, hatalmas pofonok, ütések, rúgások ígéretével.

 

Ahogy Grász Igor Adamovics, a rendező Maxi Club tulajdonosa, az esemény promótere a rendkívül látványosnak ígérkező összecsapás-sorozatból csemegézik, a szupernehézsúlyú MMA (mixed martial arts) párharcban a pécsi válogatott dzsúdós, Makai „Rinó” Renátó és a szegedi Jani „Káposzta” István csap össze a 120 kiló fölötti titánok harcában. Kick-boxban  a pécsi világbajnok Sárközi Attila ellenfele a kemény ütéseiről híres Tóth Zoltán lesz. Az ugyancsak pécsi thai-boksz világbajnok Csonka „Kicsi Hoost” Norbert K-1-ben fogadja majd a fehérvári kempóbajnok Szűcs „Geri” Gergőt csattanós üdvözlettel, robbanékony, fürge és izgalmas mérkőzés ígéretével. Igazi technikai ínyencség lesz 75 kilóban a bólyi vb-ezüstérmes Patai Árpád és a pécsi „villám” Csillag Tibor MMA-összecsapása, hiszen mindketten képzett, technikás harcosok. Hasonló, nehézsúlyú thai-boksz csemegét ígér Demhardt „Demi” Tamás és a szigetvári kesztyűs, Béni Zoltán összecsapása.

A profik mérkőzései mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők az utánpótlásra is, így délelőtt tíztől, a Mikulás-kupa keretében a pécsi egyesületek legtehetségesebb fiataljai léphetnek majd a kötelek közé. Ők tíz párban mérkőznek meg egymással, a győzelem öröme mellett a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. különdíjaiért és Bozsánovics Bianka kerámiaékszer-készítő művész nyakékeiért.

A gálával kapcsolatos bővebb információk a http://www.maxiclub.hu/programok.php?id=1 internetoldalon olvashatóak.

 


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink