Hírek

Szülők is versenyeztek a jeges diákolimpián

2012. február 1.

Januárban folytatódtak a 2011-ben megkezdődött diákolimpiai programok, az év első hónapjában a Műjégpályán és a Lauber Dezső Sportcsarnokban mérték össze tudásukat a diákok.

Szülők is versenyeztek a jeges diákolimpián
A városi- és a megyei gyorskorcsolyadöntő mellett a tornászok városi döntőjét, a játékos sportversenyt és a jeges vetélkedőt rendezték a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. létesítményeiben az év kezdéseként. Vedelek Mihály, a PSN Zrt. diáksportért felelős vezetője lapunknak elmondta, hogy ezúttal nem csak a gyerekeket vonták be a diákolimpiai megmérettetésekbe:
- A jeges vetélkedőn öt együttes indult, a versenykiírásban azonban most azt is kikötöttük, hogy a nyolc diák mellett egy felnőtt nőnek és férfinak is szerepelnie kell a csapatban, ezzel is szerettük volna bevonni a szülőket és a testnevelőket is a diáksport programjaiba. Két fordulóból állt a verseny, hét-hét játékos feladatot kellett teljesíteniük a résztvevőknek, akiknek egy-egy belépőt ajándékozott a rendező Pécsi Sport Nonprofit Zrt – nyilatkozta Vedelek Mihály. A versenyt a PTE I. Gyakorló iskolája nyerte, a második helyen a Bánki végzett.
A játékos sportverseny városi fordulóját január huszonegyedikén tartották a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A nyolc résztvevő csapat mindegyike tizenötezer forint értékű sportszereket kapott a PSN Zrt.-től, az első négy együttes pedig bejutott a megyei döntőbe.
A diákolimpiák folyamatosan frissülő eredményei, versenykiírásai, a rendezvényeken készült képek megtekinthetők a www.psnzrt.hu oldalon.
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink