Hírek

Nőnapi akcióval zár a Jégpálya - videóriport

Korcsolya

2012. március 9.

Eredményes idényen van túl a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által üzemeltett Műjégpálya, amely március 11-én, vasárnap fogadja utoljára a korcsolyázókat. Csütörtökön a hölgyek ingyen korizhattak.

Nőnapi akcióval zár a Jégpálya - videóriport

Szűk öt hónapig élvezhetik a pécsiek a szabadtéri jégpályát, hiszen az időjárás miatt általában október 23-án nyitnak és március 15-én zárnak, persze az aktuális naptár miatt mindkét dátum módosulhat egy-két nappal. Így volt ez ebben a szezonban is, már október 21-én megjelentek az első korcsolyázók. Az, hogy Pécsett népszerű ez a szabadidősport, jól jelzi a nyitónap 668 fizető belépője.

Az igazi csúcs az év végi két ünnep, karácsony és szilveszter között volt, akkor napi 1100 belépő kelt el, egyébként egy átlagos hétvégi napon mintegy hétszázan merészkednek a jégre.

A “szürke hétköznapokat” Márton-napi, farsangi és nőnapi akciókkal, valamint két jégdiszkóval színesítették. Talán ennek is köszönhető, hogy szezonzárásra meghaladta a 42 ezret a vendégek száma, köztük majd háromezren hat éven aluliak, akik egyébként ingyen látogathatják a létesítményt.

Ebben a szezonban utoljára március 11-én, vasárnap köthetnek korcsolyát a lábukra Pécsett a sportszeretők, de ősszel, október végén ismét várja majd őket a jégpálya.

 

A nőnapi akción készült videó a szövegre kattintva megtekinthető.

 

Kapcsolódó videó
2012. március 9. Nőnapi akcióval zár a Jégpálya
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink