Hírek

Czigler másodedzőként tér vissza a PVSK-hoz

Kosárlabda

2012. július 5.

A PVSK-Pannonpower férfi kosárlabda-csapatánál javában zajlik a játékoskeret kialakítása a következő szezonra. Földi Sándor másodedző távozását követően az edzői stábon is változtatni kellett.

Czigler másodedzőként tér vissza a PVSK-hoz
Miután a férfi kosárlabdázók Csirke Ferenc érkezését követően (Szekulovics váratlan búcsúja után idény közben kérték fel, hogy vállalja el a vezetőedzőséget) kiemelkedő teljesítményt nyújtva a hetedik helyen végeztek a 2011/2012-es bajnokságban, így várható volt, hogy továbbra is a korábbi pécsi ikonnal képzeli el a jövőt a PVSK-Pannonpower vezetősége. Csirke Ferenc segítője a pécsi kupagyőztes együttes korábbi centere, a közönségkedvenc Czigler László lesz a következő szezonban.

- Régóta ismerjük egymást Csirke Ferenccel. A kosárlabdáról általában megegyezik a véleményünk, ezért szerintem jól együtt tudunk majd dolgozni – mondta Czigler, aki emellett az U23-as csapatot is irányítja majd – Az U23-as gárdánál is szeretnék minél jobb eredményt elérni, fontosnak tartom a fejlődést is, hiszen ettől két együttes eredményessége is függ.

Sokan örömmel fogadták a hírt, miszerint a csapatkapitány, Tóth Norbert is Pécsett képzeli el a jövőjét.

- Szeretek ebben a városban élni. Jó a légkör a csapaton belül és a szurkolókkal is jó a kapcsolat. Csirke Ferenc már a szezon végén jelezte, hogy számít rám, ezek után a vezetőséggel is sikerült megegyeznem, így újabb egy évig biztos, hogy a Vasút játékosa leszek – nyilatkozta Tóth Norbert.

A trénerkettős sok tehetséges magyar fiatalra is számíthat, hiszen Kovács Péter, Lepsényi Ádám, Bíró Olivér, Ignácz Dávid és Halász Ákos is Pécsett pattogtatja a labdát a következő bajnoki idényben. Emellett érkezik Horváth Balázs az NB I. B-s PEAC-tól, Bödör Bence Zalaegerszegről, és tárgyalnak a tanulmányait Pécsett folytató Benőcs Dávid leigazolásáról is.

A PVSK-nak továbbra is a felsőházi rájátszás a célja, az októberben induló szezonra augusztus 9-én kezdi meg a felkészülést.

T. T.


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben