Hírek

Sporthétvége

2012. november 29.

A PVSE kézilabdázói az előző fordulóban izgalmas mérkőzésen megszerezték negyedik győzelmüket, Koleszár György tanítványai pénteken a negyedik Balatonfüred otthonában lépnek pályára.

Sporthétvége

A PMFC egyre nehezebb helyzetbe kerül, legutóbb a Paks iskolázta le (3-1) Supka Attila játékosait, a szurkolók számára még fájóbb, hogy hazai pályán szenvedtek megalázó vereséget. A lelátóról az edző távozását követelték és Márton Gábor nevét kiabálták a jogosan elégedetlen drukkerek. A focisták vasárnap az Üllői úton javíthatnak a nem éppen fényes mérlegen az év utolsó NB I-es bajnokiján.

A PVSK-Pannonpower parádés játékkal győzte le múlt héten a Körmendet, Csirke Ferenc csapata szombaton a tabellát vezető Atomerőműhöz utazik. Jó hangulatú rangadón van túl a PEAC-Pécs, amely a Sopron elleni meccs jelentős részében egyenrangú ellenfele volt a még veretlen vendégeknek, azonban a jobb egyéni képességeket kihasználva 11 ponttal győzött Székely Norbert csapata. A pécsi lányokra vasárnap ismét kiemelt fontosságú összecsapás vár, ugyanis a címvédő Győr látogat a Lauber Dezső Sportcsarnokba.

 

A program:

Balatonfüred – PVSE, november 30., 18.00

PTE-PEAC – DEAC, december 1., 15.00

Atomerőmű SE – PVSK-Pannonpower, december 1., 18.00

PEAC-Pécs – Győr, december 2., 18.00, Lauber Dezső Sportcsarnok

FTC – PMFC, december 2., 18.30

Szentes - PVSK-Füszért, december 1., 18.00

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben