Hírek

Tízezernyi embert mozgatott meg idén a PSN Zrt.

2012. november 29.

November 25-én, a hagyományos lövészversennyel búcsúztatta a „szabadidősportos” esztendőt a PSN Zrt., amelyen olimpikon sportlövője, Csonka Zsófia adta át a díjakat.

Tízezernyi embert mozgatott meg idén a PSN Zrt.

Az év ezúttal is bővelkedett szabadidősport-rendezvényekben. Szinte minden sportágban kipróbálhatták magukat az amatőrök, a PSN Zrt. az egész esztendőt átölelő városi kispályás és teremfoci-bajnokság mellett több mint húsz versenyt, családi napot szervezett 2012-ben. A Budapest Sportirodával együttműködésben tető alá hozott februári fitnesznap megtöltötte a Lauber Dezső Sportcsarnokot, míg az ugyancsak közösen szervezett áprilisi Vivicittá városvédő futáson kétezernél is többen teljesítették a három kilométeres távot.

A Katonabogarak Hegyikerékpáros Egyesülettel közreműködve áprilisban és szeptemberben downhillesekkel népesítette be Orfűn a Pécsi-tóra néző erdő úttalan útjait, ahol az ország legjobb hegyikerékpárosai adtak számot erőből, ügyességből, bátorságból.

Az esztendő legkiemelkedőbb szabadidősport-rendezvénye a részvételi rekordot hozó Hauni-futás volt szeptemberben: ezerhétszázan kanyarodtak ki a Kossuth-térről, hogy nekivágjanak a két távnak. Júniusban elsősorban a kispályás fociban érdekelt férfiak családját várták a Várkői-stadionba a Hauni sport- és játszónapra, amelyen légvárak, játékok sokasága várt a gyerekekre. Augusztusban, a nagy meleg beköszöntével a homokfociban jeleskedő csapatok mellett főként a kertvárosiakat mozgatta meg a PSN Zrt. az ANK sportpályáinál a foci Eb és a londoni ötkarikás játékok alatt szervezett strandlabdarúgó bajnokságon, miközben a két világverseny tévéközvetítése futott a pályák melletti óriáskivetítőn.

A „profik” mellett a legkisebbeket is igyekeztek bevonni a játékba, augusztus 4-én gyerektornát rendezett a PSN Zrt., emellett strandröplabdában is kipróbálhatták magukat az érdeklődők.

Novemberben a futball a salakról beköltözött a Lauber Dezső Sportcsarnokba, elkezdődött ugyanis a városi teremlabdarúgó-bajnokság. A rendezvények alatt csaknem ezer labdarúgót mozgatnak meg hétről-hétre a szervezők, a sport szeretete mellett az értékes nyereményekért, mezgarnitúrákért, labdákért is küzdhetnek a résztvevők.

Télen a PSN Zrt. által üzemeltetett Műjégpályán több esemény közül is válogathatnak a korcsolyázás szerelmesei, a december 7-8-9-ei hétvége mindhárom napjára jut például egy-egy adventköszöntő buli: pénteken szaloncukros Mikulás-partival, szombaton pergő jégdiszkóval, vasárnap pedig ajándék forró puncsos retro-bulival készülnek a szervezők.  

Összességében eredményes, mindent összevetve tízezernyi embert megmozgató szabadidősport-szezont tud maga mögött a PSN Zrt., a 2013-as évre pedig újabb rendezvényekkel, versenyekkel várják az amatőr sportolókat.

Bővebb beszámolók, eredmények, képgalériák, videók a szabadidősport-rendezvényekről oldalunkon találhatók.

 

A lőtéren búcsúzott az idény

 

Az idei évzárón, az egyesületekhez nem tartozó amatőrök lövészversenyén ötvennél többen álltak lőállásba múlt vasárnap. A serlegeket, érmeket, a résztvevők között kisorsolt sportszereket, illetve az általa dedikált lőlapokat a PSN Zrt. olimpiai hatodik helyezett sportlövője, Csonka Zsófia adta át.

A dobogós eredmények. Nők: 1. Hóf Andrea, 2. Bene Gabriella, 3. Gáspárné Sági Beáta.

Férfiak: 1. Schilling József, 2. Fülöp Csaba, 3. Bognár László.MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink