Hírek

Ötödik győzelmüket szerezték meg a röpisek

Röplabda

2012. december 3.

Tizenkét mérkőzés alatt immár ötödször távoztak nyertesen a pályáról a PTE-PEAC Andragora röplabdásai, december 1-én a DEAC távozott pont nélkül Pécsről.

Ötödik győzelmüket szerezték meg a röpisek

Pécs, POTE-csarnok, december 1. 15 óra

150 néző

PTE-PEAC Andragora - DEAC 3:0 (12, 17, 22)

 

PEAC: Demeter A., Gyöngyösi Z., Dr. Horváth B., Kovács R., Szabó D., Szabó G. Cs.: Balla P., Fodor D., Kaszás Z. (libero), Dr. Mánfai B., Storcz T.

Játékos-edző: Gyöngyösi Zoltán

Másodedző: Szabó Tamás

 

Gyöngyösi Zoltán:

"A Debrecen eddig nem nyert mérkőzést, így természetesen mi is győzelemre készültünk. Lelkes fiatal csapatot láttunk vendégül, ha kicsit alább hagyott a koncentrációnk, mindjárt közel kerültek. Ugyanakkor végig irányítani tudtuk a mérkőzést, és helyenként látványos támadásokat is tudtunk vezetni. Védekezésben többet vártam, az ejtéseket mezőnyben, az alacsonyan ütött labdákat pedig sáncban nem mindig reagáltuk le jól. A mérkőzésen sok játékosnak lehetőséget tudtam adni. Szabó Dávid Kiss Nicholas betegsége miatt került a kezdőbe, és végig jól teljesített, Balla Péter pedig a harmadik játékrészre beállva minden játékelemben mutatott egy-egy szép megoldást. Kellett már a győzelem, a Magyar Kupában és a bajnokikon is sorba jöttek az utóbbi időben a nehéz ellenfelek, így régen nyertünk.

Következő mérkőzésünk a Csepel ellen lesz idegenben. A tabella jelenlegi állása szerint vezetünk előttük a felsőházi rájátszásért vívott harcban, így ez egy 'hatpontos' mérkőzés lesz. Utolsó eredményük alapján jó formában vannak, így nehéz mérkőzésre számítok, de bízom a jó eredményben."

Fodor Antal edző, DEAC:

"Megérdemelten nyert a Pécs."

JUNIOR MÉRKŐZÉS

PTE-PEAC Andragora - DEAC 3:0

Szabó Tamás edző, PEAC:

"Végre átszakadt a gát, sikerült megszerezni az első NB I-es győzelmünket. Gratulálok a csapatomnak!"

Fodor Antal edző, DEAC:

"Voltak izgalmas szakaszai a mérkőzésnek, de jobb volt a Pécs."

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben