Hírek

Sporthétvége: labda, jég, víz…

2012. december 5.

A PVSE kézilabdázói az elmúlt két mérkőzésen bravúros győzelmet arattak, hazai pályán megverték az FTC-t, majd Balatonfüreden győzedelmeskedtek Koleszár György tanítványai.

Sporthétvége: labda, jég, víz…

Pénteken nem lesz egyszerű dolguk, a harmadik Csurgót fogadják a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A vízilabda OB I-ben alsóházi rangadót rendeznek Budapesten, Petik Attila csapata az egyetlen győzelemmel rendelkező OSC-hez utazik. A már öt győzelmet bezsebelő röplabdások Csepelre látogatnak vasárnap, Gyöngyösi Zoltán játékos-edző hatpontos mérkőzésre számít, a felsőházi rájátszásért vívott harcban nagy jelentősége lesz annak, ki nyeri az összecsapást. A tréner szerint jó formában van az ellenfél, így nehéz mérkőzést vár, ugyanakkor bízik is a jó eredményben.  

Az NB I-es program:

PVSE – Csurgó, december 7., 18.00

Vasas – PEAC-Pécs, december 8., 18.30

PVSK-Pannonpower – Szeged, december 9., 18.00

OSC – PVSK-Füszért, december 8., 19.00

Csepel – PTE-PEAC, december 9., 17.00

 

A labda mellett ezúttal a PSN Zrt. néhány hétvégi programját is a lelátókra, illetve mozogni vágyók figyelmébe ajánljuk. Előbbiek sorában a két egykori kiváló pécsi tornászra, Tolnai Márta és Klára emlékének ajánlott 7. Pécsi gyermektornagálával, amely a Budai Városkapu Iskola Csokonai Tagintézményében (Komlói u. 58.) szombaton fél kilenctől délig tart.

Ugyancsak a gyerekeké lesz a főszerep szombat délelőtt az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában, ahol a Pécsi Úszóiskola és a PSN Zrt. közös rendezvényén előbb az őszi úszótanfolyamok végzőseinek tanmedencés és sorversenyeit, majd nagyszabású diákúszóversenyt követhetnek nyomon az érdeklődők.

A Jégpálya pedig már péntektől aktív mozgásra csábít: 7-én 17 órától szaloncukros Mikulásparti, 8-án 17-től Jégdiszkó, 9-én 17-től pedig ajándék adventi puncsos, forró teás Retro-buli várja – a megszokott, normál belépőárakkal - a közönséget.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben