Hírek

Véradónap a Stadion utcában

2013. január 17.

Leukémiás társukon segítenek a focisták - Csizi Péter és Nagy Csaba alpolgármesterek mellett a PSN Zrt. vezérigazgatója, Vári Attila is csatlakozott a kezdeményezéshez

Véradónap a Stadion utcában
Véradónapot szervez a PMFC-Matias csapata január 25-én, pénteken 13.00-tól, amellyel a Diósgyőr NBI-es labdarúgócsapatának fiatal kapusán, a leukémiában szenvedő Rakaczki Bencén szeretnének segíteni. A hálóőrnek csontvelő-átültetésen kell átesnie, amely után sok vérre lesz szüksége, ezért a PMFC a Pécsi Regionális Vérellátó Központtal közösen véradónapot tart a klubházban (Stadion utca 2.), amelyre vércsoporttól függetlenül mindenkit várnak, de elsősorban a kapussal megegyező, 0 RH+ vércsoportú véradókra számítanak. A kezdeményezéshez több pécsi klub is csatlakozott, a PVSK-Pannonpower, a PEAC-Pécs és a PVSK több csapata, játékosai, vezetői is ott lesznek az eseményen, ezzel is szeretnének Rakaczki Bencén segíteni. A PSN Zrt. vezérigazgatója, Vári Attila is csatlakozott a kezdeményezéshez és részt vesz a véradáson. 
A véradásra minden 18 és 65 év közötti egészséges felnőtt ember jelentkezhet, a személyi igazolványát, lakcímkártyáját és TAJ-kártyáját mindenki vigye magával.
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben