Hírek

Teremfoci: már a bajnoki cím a tét

Labdarúgás

2013. február 22.

Hajrájához érkezett a téli teremlabdarúgó-bajnokság, március első hétvégéjén a három osztály legjobb négy csapata méri össze tudását a Pécs város terembajnoka címért a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Teremfoci: már a bajnoki cím a tét

Március 2-án, 8 órakor kezdődnek a csoportmérkőzések, amely során 12 összecsapást tekinthetnek meg ingyen a nézők a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Március 3-án, vasárnap a negyeddöntőkkel folytatódik a teremlabdarúgó-hétvége, 11.00-tól a két elődöntőt rendezik, 12.30-kor pedig már a harmadik helyért küzdenek az együttesek. A teremlabdarúgó-bajnokság aranyérméért 13.15-kor lépnek parkettre a labdarúgók.

Az első osztályban magabiztosan nyerte az alapszakaszt a Kácsor Síremlék, a további helyezések lapzártánk után dőltek el. A gólkirályi címért folyó harcban magabiztosan az élen áll az első helyezett játékosa, Somogyi László, aki 32 találatot szerzett nyolc mérkőzés alatt.

A másodosztályban szintén már korábban eldőlt a bajnoki cím sorsa, ugyanis a Diana Vendéglő 7 ponttal előzte meg üldözőit a rájátszás második fordulója után, ezzel behozhatatlan előnyre tett szert. A góllövőlistát Kovács Attila (Diana Vendéglő) vezeteti 26 találattal, őt csapattársa, a tizenkilenc gólos Török Balázs követi.

Remek mérkőzéseket hozott a Szenior-csoport felsőháza, a Fix-Ház előtt a Duplex Rota szerezte meg a bajnoki címet. A Rehab FC pedig már a rájátszás első összecsapása után bebiztosította helyét a dobogó alsó fokán. A csoport két legjobb góllövője a Duplex Rotából került ki, a második forduló után Galambos Zoltán állt az élen 22 góllal, mindössze két góllal maradt le csapattársától Molnár Ákos.  

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben